Miloš Jojić (Partizan)
FK Partizan
Miloš Jojić (Partizan)

FK Partizan

Miloš Jojić (Partizan), Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da je njegov tim postizanjem ranog gola bio rasterećeniji i da je mnogo lakše igrao protiv Inđije (6:0):

- Postigli smo gol i mnogo lakše i rasterećenije smo igrali. Inđija je neugodan protivnik, koji izlazi visoko da pritiska. Utakmica je igrana po jako lošem terenu, međutim kada otvoriš utakmicu golom, sve je lakše, a nama je to pošlo za rukom. Mislim da utakmica nije bila lepa za gledanje, ali kada imate šest golova onda ima i interesantnih momenata sa meča. Moglo je još golova da bude, imali smo šanse i iz prekida i iz igre. Zaslužena pobeda i upisana tri boda po šta smo i došli - naglasio je Jojić.

Partizan u utorak u 25. kolu Super lige Srbije dočekuje Vojvodinu.

- Sada ostaje da se odmorimo i pripremimo za narednu utakmicu sa Vojvodinom, odmah su iza nas na tabeli i igraju dobro, jedna su od boljih ekipa u ligi. To će biti derbi kola, igramo na svom terenu u dobrom naletu. Verujem u svoju ekipu i saigrače da ćemo nastaviti pobednički niz.

Prvi gol na meču protiv Inđije postigao je Bibars Natho u 7. minutu iz penala.

- Kao i uvek trudim se da dam sve od sebe, trener i saigrači mi veruju i ja sam se trudio da im vratim to kroz gol iz penala. Nije bilo lako, ali mi je drago što sam nastavio seriju golova - rekao je Natho i okrenuo se narednom rivalu. - Meč sa Vojvodinom je uvek težak, oni su dobar tim. Ali ako budemo igrali kao danas i kao što znamo da igramo pobedićemo u toj utakmici. Moramo biti koncentirsani, to je naš posao sada je to najvažnije.

Ovo je crno-belima bila 13. uzastopna pobeda u svim takmičenjima.

Partizan će Vojvodinu u sledećem kolu Super lige dočekati u utorak od 16 časova.

PROČITAJTE JOŠ: