Luka Milivojević
AP Mindaugas Kulbis
Luka Milivojević

AP Mindaugas Kulbis

Foto: AP Mindaugas Kulbis

"Realno je da smo uzeli tri boda, bilo je dosta pozitivnih stvari. Bilo je nekih koje nismo želeli. Moramo da radimo, da napredujemo, imaćemo dosta vremena da radimo na tome", rekao je Milivojević novinarima posle meča.

Pročitajte još:

On je bio upitan i da objasni šta je uzrok pada u igri tokom drugog poluvremena.

"Teško pitanje odmah posle utakmice da bih nešto rekao pametno. Generalno možda i pad koncentracije, ali opet imali smo 2:0, realno smo mogli da zatvorimo utakmicu na lep način. Ali, mi kao mi. Primili smo gol, poremetio nas je, ali to je fudbal. Moraš da iskoristiš šanse i sprovedeš u gol. Opet kažem, imamo dosta da radimo. Idemo u novembar da odigramo još dve utakmice i uzmemo šest bodova."

Srbija vodila i imala igru, na kraju Litvanci prepolovili prednost i promašili veliku šansu! Izvukli smo se (VIDEO)

Rerprezentacija Srbije savladala je Litvaniju u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Kraj meča! Srbija je pobedila Litvaniju 2:1 pogocima Aleksandra Mitrovića. Naši reprezentativci su strepeli poslednjih 10 minuta nakon što je Kazlauskas smanjio, međutim nosimo tri boda sa Baltika. 93' Kakva prilika za Litvaniju!

Srbija na trećoj poziciji u grupi B trenutno imam bod manje od Portugalije, a vezni igrač Kristal Palasa rekao je da dok postoji šansa za plasman na EP da će se za nju boriti.

"Mi matematički nismo ispali sa plasmana na EURO. Dok postoji matematička šansa mi ćemo se boriti, i da ne postoji opet bi se borili. Imamo mogućnost da ako pobedimo dve utakmice, možemo da sačekamo da Portugalija možda kikse. Na nama je da pobedimo sve, a posle šta bude. Možda će nas Bog pogledati", zaključio je Milivojević.

Bonus video: Prazan stadion u Viljnusu