Aleksandar Veselinović
FK Čukarički
Aleksandar Veselinović, Foto: FK Čukarički

* Revanš meč između Banantsa i Čukaričkog igra se u utorak od 17 sati u Jerevanu

* U prvoj utakmici u Beogradu, Čukarički je pobedio 3:0

* Dva gola u prvoj utakmici postigao je Tedić 

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović, pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv jermenskog Banantsa, rekao je da će njegov tim igrati kao da je prvi meč završen 0:0, ali da žele da ostvare trijumf.

"Doputovali smo u Jerevan, grad fudbala i rekao bih da sve jeremenske ekipe imaju sprske igrače što je dokaz da poštuju srpski fudbal i naš narod. Veoma je drago što se danas nalzimo u Jervanu", rekao je Veselonović na konferenciji za medije u Jerevanu.

Čukarički - Banants

FK Čukarički

Čukarički - Banants, Foto: FK Čukarički

Čukarički u revanš ulazi sa prednošću od 3:0, ali bez obzira na to Veselinović ističe da će njegova ekipa imati težak meč na gostovanju.

"Očekujemo kvalitetu utakmicu, apsolutno smo zaboravili ono što se dešavalo na prvoj utakmici. Rekao sam i pre prve utakmice da ce ovaj dvomeč biti rešen posle poslednjeg zvižduka u Jerevanu. Tako se pripremamo i drago mi je što tako igrači razmišljaju", rekao je Veselinović i dodao:

Čukarički - Banants

FK Čukarički

Čukarički - Banants, Foto: FK Čukarički

"Sutra počinjemo utakmicu rezultatom 0:0 sa težnjom da ostvarimo pobedu, da nametnemo svoj stil igre i da anuliramo kvalitete protivnika. Ulazimo spremni u utakmici i spremni da je dobijemo".

On se osvrnuo i na uslove za igru, s obzirom da će meč biti odigran po visokoj temperaturi.

"Kako rivalu tako će biti i mojoj ekipi, a nadam se da će prebroditi nadmorsku visinu i temperaturu. Očekujem da protivnik bude veoma motivisan i da će pokušati da nametne svoj stil igre. Banants je ekipa koja ima kvalitet i određene igrače koji mogu da budu veoma opasni i koji mogu da nas ugroze", zaključio je Veselinović.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč između Banantsa i Čukaričkog igra se sutra od 17 sati u Jerevanu.

BONUS VIDEO:

Suduva - Crvena zvezda , početak utakmice!