FK Partizan
FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan

FK Partizan/Miroslav Todorović

FK Partizan, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 2:1 (1:1), u šestom kolu plej-ofa Superlige.

Pročitajte još:

ŠOK NA FUDBALSKOM TRŽIŠTU Zbog jednog čoveka propadaju mega transferi! Izgleda da Pogba, De Lihti i drugi neće menjati dresove! (FOTO)

CRNO-BELI MUKOM DO POBEDE Posle promašenog penala stigla ispravka, Ivanović doneo pobedu Partizanu u Novom Sadu! (FOTO + VIDEO)

OVO JE NJEGOVA IZABRANICA Lukas Moura je protiv Ajaksa postigao gol u 95. minutu, a ona je lepšta od toga!

Fudbaleri lučanske Mladosti i Čukaričkog igrali su nerešeno 1:1 u utakmici 36. kola Super lige Srbije. „Brđani” su golom Ognjena Mudrinskog u 40. poveli, ali je domaćin meča u Lučanima izjednačio preko Vladimira Radivojevića.

Bez pobednika bilo je i u Kruševcu, gde su Napredak i niški Radnički odigrali meč za fudbalske sladokusce – 3:3. Domaći su poveli golom Ruševića u 4. minutu, Noma je izjednačio u 10, da bi polovinom prvog poluvremena Ndaje doneo novo vođstvo domaćinu. Petar Grbić je u 36. minutu izjednačio na 2:2, prednost domaćinu pred poluvreme doneo je Ivanović u 42. minutu, da bi konačan rezultat postavio Petrović šest minuta pre kraja susreta.

FK Partizan

FK Partizan/Miroslav Todorović

FK Partizan, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Rezultati i strelci 6. kola plej-of:

Mladost - Čukarički 1:1 (Radivojević 49 - Mudrinski 40), Napredak - Radnički 3:3 (Rušević 4, Ndaje 24, Ivanović 42 - Noma 10, Grbić 36, Petrović 84), Vojvodina - Partizan 1:2 (Ðurić 9 - Gomeš 6, Ivanović 84), Proleter - Crvena zvezda 0:1 (Jevtović 75).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U plej-autu, Zemun i Dinamo iz Vranja upisali su veoma bitne pobede u borbi za opstanak. Zemun je posle preokreta pobedio Radnik iz Surdulice 2:1, a istim rezultatom slavio je i Dinamo protiv Spartaka.

Voždovac je sa 1:0 slavio protiv Bačke, dok su Mačva i Rad igrali nerešeno bez golova.

Poslednje kolo plej-auta biće posebno zanimljivo, s obzirom na to da petoplasirani Rad, koji ima 22 boda, dočekuje Zemun sa 20, a osma, poslednjeplasirana Bačka sa 18, dokečuje Dinamo iz Vranja koji takodje ima 20.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо