Olimpijakos
EPA Georgia Panagopoulou
Olimpijakos

EPA Georgia Panagopoulou

Olimpijakos, Foto: EPA Georgia Panagopoulou

* Olimpijakos je savladao Krasnodar

* Dva gola postigao je Lazar Ranđelović

* Dinamo je u Zagrebu bio bojli od Rozenborga

Srpski ofanzivac Lazar Ranđelović dao je ogroman doprinos u ubedljivoj pobedi Olimpijakosa 4:0 protiv Krasnodara. Ranđelović je dao prvi gol u 78. minutu, u zicer situaciji na asistenciju čuvenog Matjua Valbuene, a drugi put je zatresao mrežu Rusa pet minuta pre kraja, šutem sa ivice peterca.

Srbija drhtala, radovala se, Zvezda na kraju junački i iz Švajcarske! Vidi se Liga šampiona... Ponovo! (VIDEO + FOTO)

Crvena zvezda odigrala nerešeno 2:2 u Bernu. Strelci Degenek i pojačanje iz Argentine Mateo Garsija Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Jang Bojs - Crvena zvezda na portalu Alo! KRAJ UTAKMICE! 89' Srećna Zvezda! Dve ekstra šanse za Jang bojse posle ubacivanja sa strane.

Preostala dva gola za Grke dali su Gerero u 30. minutu i Danijel Podens, lob udarcem preko golmana gostiju Matveja Safonova. I u dresu Krasnodara igrao je srpski igrač, defanzivac Uroš Spajić, ali nije uspeo da spreči debakl svog tima.

Na dobrom putu da se plasira u Ligu šampiona je i Dinamo iz Zagreba koji je na svom terenu sa 2:0 savladao Rozenborg. U sedmom minutu, Lundemo je oborio Bruna Petkovića u šesnaestercu, a manje od 60 sekundi kasnije napadač "modrih" sam je realizovao jedanaesterac za vođstvo 1:0.

PROČITAJTE JOŠ:

U 28. minutu, mat u tri poteza. Golman Dominik Livaković je posle opasnog napada gostiju odmah uputio dugu loptu ka Petkoviću, Lundemo je intervenisao ispred njega, ali se lopta odbila do Oršića koji je kroz noge matirao Hansena za velikih 2:0.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!