Crvena zvezda - Olimpijakos
Alo Vladimir Markovic
Crvena zvezda - Olimpijakos

Alo Vladimir Markovic

Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic

Fudbalski klub Crvena zvezda je pobedom nad Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona zaradio je 2,7 miliona evra kao nagradu UEFA.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su već zaradili 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, a ovom pobedom su dodatno povećali prihod.

Kada se na ovo dodaju i prihodi od ulaznica, marketinga, TV prava, ali i dva miliona na osnovu 10-godišnjeg koeficijenta. Možda i bitnija stvar su bodovi!

Fudbaleri Zvezde uradili nešto neviđeno posle utakmice, Olimpijakos će ovo zauvek ceniti! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 01.10.2019. 23:14 Zauvek braća! Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos 3:1 i popeli se na drugo mesto grupe B posle dva kola! Gubili su fudbaleri Vladana Milojevića na poluvremenu, ali se situacija na terenu promenila isključenjem Benzije, posle čega je usledio potpun preokret!

Bodovi za srpski fudbal su od velikog značaja, imajte u vidu da jurimo 15. mesto koje donosi dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona od sezone 2021/22.

Crvena zvezda - Olimpijakos

Alo Vladimir Markovic

Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic

Srbija je trenutno na koti 24,250, što je za samo 0,125 manje od Hrvata koji su na 17. mestu. Grci ostaju na 25,300 i oni su na 15. mestu, dok Kiprani imaju 25,000. Pobeda nad Olimpijakosom je još veća! Srbija je jedina od navedenih zemalja koja ima više od jednog učesnika u evropskim takmičenjima.

Ukoliko Partizan bude savladao ekipu Astane, možemo prestići Hrvatsku na listi i biti dodatno bliži tom 15. mestu.

BONUS VIDEO

Slavlje na kraju utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos