Češki fudbaleri
Twitter/ Czech Football Team
Češki fudbaleri, Foto: Twitter/ Czech Football Team

Česi su u krucijalnom duelu za drugo mesto grupe A savladali reprezentaciju Kosova sa 2-1.

 

NAJNOVIJE VESTI:

 Prvo je Adhe Nuhiu doveo goste u vođstvo u 50. minutu, da bi Aleks Kral u 71. i Ondrej Čelucska u 79. minutu spasli svoj tim.

 

Utakmicu su obeležili i neredi po ulicama Plzena, gde su se sukobile grupe domaćih i gostujućih navijača:

Domaćini nosili table na srpskom jeziku, pa krenuli da biju! Intervenisala policija! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ F.R. DATUM I VREME: 14.11.2019. 20:31 - 14.11.2019. 21:13 Utakmica kvalifikacija za EURO 2020. Češka - Kosovo počinje u 20:45. Navijači tzv. Kosova, Foto: Printscreen Twitter / Telegraph Huligani iz Plzenja i Brna su preuzeli odgovornost za fizički sukob sa navijačima tzv. Kosova u Plzenu.

U istoj grupi su Englezi na hiljaditoj utakmici nacionalnog tima Crnogorcima dali pet golova u prvom poluvremenu, a u drugom dodali dva za ukupnih 7-0 na "Vembliju".

Hari Kejn je postigao het-trik golovima u 18., 24. i 37. minutu. U strelce su se upisali i ALeks Oklejd-Čemberlen (11'), Markus Rašford (30') i Tami Abraham (84'). Od crnogorskih fudbalera je jedino zatresao mrežu Aleksandar Šofranac - ali svoju.

 

Englezi se poigravaju sa "đetićima"! Koliko li će biti na kraju?!

AUTOR: Alo.rs/ F.R. DATUM I VREME: 14.11.2019. 21:49 Hari Kejn je već na het-triku. Engleska - Crna Gora, Foto: Twitter/England Prvoplasirana ekipa grupe A u hiljaditoj utakmici nacionalnog sastava ne pokazuje ni malo milosti prema "fenjerašu". Englezi na "Vembliju" priređuju lepu fudbalsku predstavu gledaocima, a gostima bolan poraz.

 

I Kristijano Ronaldo je bio raspoložen protiv Litvanije sa tri gola (7', 22' i 65'). Svoje momente su imali i Pici u 52. minutu, Gonsalo Pasiensia u 56. i Bernardo Silva u 63. minutu.

 

Što se tiče grupe H, svetski šamion Francuska nije Moldaviji dala povoda za razmišljanje iznenađenju posle ranog vođstva preko Rate u devetom minutu. Rafael Varan u 35. i Olivije Žiru iz penala su održali Francuze na vrhu.

Andora - Albanija i Turska - Island su završeni remijima, 2-2, odnosno 0-0.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!