Dušan Pantelić (Radnički Niš)
Alo/Marko Metlaš
Dušan Pantelić (Radnički Niš)

Alo/Marko Metlaš

Dušan Pantelić (Radnički Niš), Foto: Alo/Marko Metlaš

Niški Radnički je neočekivano poražen u Inđiji, dok je Voždovac u samom finišu meča prosuo dva boda kod kuće protiv Novog Pazara. 

Voždovac je na "krovu" vodio protiv Novog Pazara gotovo ceo meč, ali... Poveli su domaći golom Milosavljevića već u osmom minutu, međutim pred sam kraj utakmice sudija je pokazao na belu tačku. Precizan je bio Nedeljković za veliki bod gostiju.

Inđija je iznenadila Nišlije. Trijumf domaćima doneo je Aleksandar Đorđević u 84. minutu duela. Namestio se lepo mladi vezista na 25 metara i zatim poslao pravu bombu u malu mrežu za veliko slavlje Vojvođana. Inđijci su pobedom pobegli iz opasne zone i sa 18 bodova zauzimaju 14. mesto. Nišlije su upisale treći uzastopni poraz posle pobede nad Partizanom, pa ostaju na 10. poziciji sa 21 bodom i sve su dalje od plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Napredak je u Kruševcu pobedio favorizovani TSC 2:1. Svi golovi su pali u prvom poluvremenu. Izabranici Gorana Stevanovića su došli do prednosti pogotkom Melunovića u 21. minutu, Đurić je deset minuta kasnije izjednačio, ali taj rezultat se zadržao svega 120 sekundi. Gol za pobedu domaćina dao je Kocić u 33. minutu. 

SUPERLIGA, 15. kolo:

Subota:

Inđija - Radnički 1:0

(Đorđević 84)

Napredak - TSC 2:1

(Melunović 20, Kocić 33 - Đurić 31)

Voždovac - Novi Pazar 1:1

(Milosavljević 8 - Nedeljković 88. penal)

Petak:

Javor - Spartak 1:3

(Ilic 14 - Denković 28, Milošević 38. penal, Vidaković 31)

Mladost - Čukarički 1:1

(Bojović 83 - Ndiaje 50)

Radnik - Mačva 3:0

(Makarić 23. penal, Mitošević 45, Pavlov 62)

Nedelja:

16.00 Zlatibor - Bačka

17:30 Vojvodina - Crvena zvezda

Odloženo: Rad - Metalac

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: