Luis Suarez Barselona
AP
Luis Suarez Barselona

AP

Luis Suarez Barselona, Foto: AP

Aleksandre Lakazet nalazi se na zvaničnim stranicama Barseloninog sajta sa dresom broj devet.

Pročitajte još:

IDEMO NA USTAVNI SUD GDE NE SEDE DIZAČI RUKU Vladimir Vuletić ne može da se pomiri sa titulom Crvene zvezde iz 1946. godine!

KAKO SE TENKOVANJE OBIJE O GLAVU Veliko razočarenje na NBA draft lutriji, ovaj tim niko nije očekivao kao pobednika! (FOTO)

"PRLJAVA MALA PSIHOPATIČNA PI*KA" Matador šokirao javnost svojim potezom, poznati glumac se oglasio povodom ovih užasnih scena! (VIDEO)

U prvi mah se učinilo kao velika greška ljudi koji upravljaju sajtom katalonskog kluba, ali nakon nedavnog pisanja španjskog Munda Deportiva o tome da Barsa želi dovesti Grizmana i Lakazeta, priča poprima sasvim drugi rasplet.

Sjajni 27-godišnji Francuz ove sezone odigrao je 35 utakmica u dresu Arsenala i postigao 13 golova i dodao osam asistencija i kao takav sigurno ne bi bio loše pojačanje za Barselonu.

Pogotovo u kontekstu Luisa Suareza koji ulazi u pozne napadačke godine i ne može više igrati na visokom nivou kao godinama ranije što je i pokazao ove sezone znatno lošijim učinkom nego prethodnih godina.

Zašto se Lakazet iznenada pojavio na zvaničnim stranicama Barselone, niko ne zna. Postoji mogućnost greške, ali i objašnjenje da Barselona ima posebnu bazu podataka o igračima koji su igrali protiv njih nekada u istoriji.

Ipak navijači Arsenala se u tom slučaju pitaju zašto na primer Mo Salah nije naveden među njima.