Vejn Runi i Kristijano Ronaldo
EPA/Magi Haroun
Vejn Runi i Kristijano Ronaldo

EPA/Magi Haroun

Vejn Runi i Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Magi Haroun

Svega toga naravno ne bi bilo da Ronaldo ne jede šest zdravih mikro-obroka dnevno i uzme pet napitaka, te spava osam sati kako bi zadržao svoju neverovatnu fizičku spremnost.

Međutim, Vejn Runi se seća vremena kada bi odveo mnogo mršavijeg Ronalda u Mekdonalds dok je pokušavao da se ugoji.

U intervjuu za Tajms, Runi se prisetio starih uspomena kada su velike fudbalske zvezde bile saigrači na Old Trafordu u dresu Mančester Junajteda.

"Sa Kristijanom, kada sam prvi put došao u Junajted, nekada išao na utakmice i na treninge. Sećam se dana kada smo pre utakmcie stajali da uzme jedan 'Big Mek' ", priseća se Runi i dodaje:

"Pokušavao je da se ugoji jer je bio tako mršav. Vozio sam auto, morao sam da prođem kroz kolonu da bih mu kupio 'Big Mek' ".

Tokom zajedničkog boravka u Junajtedu, tandem pod dirigentskom palicom Ser Aleksa Fergusona dizoa tri uzastopne titule prvaka Engleske.

Ronaldo danas igra u Juventusu, dok je Runi u Derbi Kauntiju. Legenda fudbala na Ostrvu je prokomentarisao Kristijanov način života i ishranu: "Sa četvoro dece ne znam kako se on uklapa u to. Imate Ronalda, koji izgleda milion dolara, a ja nikad nisam imao najbolje telo, ali mogu da odigram 90 minuta, mogu svaki dan da treniram. Fizički nemam brige. Kad se budem brinuo, prestaću", izjavio je Runi.