Aleksandar Šćekić, fudbaler Partizana u duelu sa Simićem
EPA - EFE, Koča Sulejmanović
Aleksandar Šćekić, fudbaler Partizana u duelu sa Simićem, Foto: EPA - EFE, Koča Sulejmanović

Bio je Aleksandar Šćekić u ozbiljnim planovima stručnog štaba Partizana za 163. večiti derbi, ali će trener Aleksandar Stanojević morati drugačije da kombinuje, jer se defanzivni vezista vratio povređen sa reprezentativnih okupljanja Crne Gore i neće konkurisati za sastav u meču sa Crvenom zvezdom, saznaje Telegraf.

Šćekić je povredio zglob na utakmici između Crne Gore i Luksemburga, pre nekoliko dana, pa se u tabor crno-belih vratio sa očitim problem, koji medicinski tim naprosto nije imao vremena da reši, te je zbog toga vezista i ispao iz kombinacije za duel sa crveno-belima.

Istina, Stanojević je za derbi pripremio nekoliko opcija i nije još uvek precizirano da li bi uloga Šćekića bila primarna ili bi, pak, čekao priliku sa klupe, ali bi u svakom slučaju, shodno iskustvu i ranijim mečevima sa Crvenom zvezdom, bio deo tima.

Ovako će struka crno-belih morati malo da koriguje plan, mada Stanojević na raspolaganju ima nekoliko igrača koji mogu da odgovore na pomenutoj poziciji poput Brbrasa Natha, Miloša Jojića, mladog Lazara Pavlovića, pa i iskusnog Milana Smiljanića, pa taj problem nije “gorući”.

Sa druge strane kako se sam meč približio, trener Aleksandar Stanojević je odlučio da produži i karantin za još jedan dodatni dan. Tako su fudbaleri crno-belih u petak odradili jutarnji trening, dobili voljno nekoliko sati, a potom se uveče vratili u “Zemunelo” gde će ostati sve do početka utakmice (nedelja, 17 časova).

PROČITAJTE JOŠ: