Crvena zvezda Mačva slavlje
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda Mačva slavlje

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda Mačva slavlje, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Rad rezultatom 3:1 u okviru 12. kola Superlige Srbije! Gosti su odmah stavili do znanja da žele da se takmiče sa jedinim srpskim timom koji je u eliti! Ubrzo je usledila i kazna, odlična saradnja Tomanea i Pavkova, srpski centarfor je zabio svoj peti gol u ovom takmičenju!

Do kraja utakmice Zvezda je kontrolisala igru, zahvaljujući tome došli su do još jedne velike prednosti golom Gobeljićau 75. minutu meča!

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu posle 11 odigranih utakmica sa učinkom od deset pobeda i jednim porazom (Partizan)! Dok je Rad u zoni ispadanja sa svega 7 bodova!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Crveno-bele očekuju obaveze u Londonu, a sledećem kolu ih očekuje derbi sa Čukaričkim! 

PROČITAJTE JOŠ:

 KRAJ UTAKMICE! 

90' Utakmica je produžena tri minuta! 

89' Simić menja Garsiju!

88' Šut Van la Pare je blokiran! 

78' Garsija propušta šansu da zatvori utakmicu! Šutnuo je pravo u Markovića posle centaršuta svog saigrača! 

75' GOOOOOOOL GOBELJIĆ! Dobio je desni bek Zvezde loptu od Marina, pokušao je da uputi centaršut ali defanzivci Rada su blokirali taj šut, lopta mu se vratila i udario je loptu koja je prevarila Markovića!

69' Umesto Vanje Ilića u igru je ušao bivši fudbaler Zvezde Filip Kasalica!

65' PENAL ZA RAD! GOOOOOOL PERENDIJA! Identična situacija kao u prvom poluvremenu, deluje kao da nije bilo penala ali Đorđe Maksimović pokazuje na belu tačku! Perendija više nego ubedljivo smanjuje rezultat 2:1

57' Žuti karton za Rodića!

54' Našao se u dobroj šansi Marin, ali mu je šut blokirao jedan od štopera Rada.

46' Brz napad Zvezde, ali katastrofalan centaršut Tomanea!

DRUGO POLUVREME!

PROČITAJTE JOŠ:

45' KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

38' PENAL ZA ZVEZDU! GOOOOL MARIN! 2:0 

Prema ponovljenom snimku, sudija Maksimović je pogrešio u ovoj situaciji. Iako je Rodić bio bliži lopti, golman Rada ga nije dotakao, a Zvezdin bek je "pao kao pokošen"!

37' Hvata živu loptu Marković posle šuta Garsije!

36' Umalo Pavkov da postigne drugi gol na svom meču! Marin je izveo korner, najviši u skoku je bio Zvezdin napadač ali je bio neprecizan glavom!

34' Centaršut Rodića preskače sve fudbalere u šesnaestercu!

30' Dobar fudbal gledamo, ali je vidno da je opao tempo utakmice! 

23' Rad pokušava iz kontre da pripreti, Zvezda drži loptu u nogama!

18' Centaršut Miloševića pa volej Trifunovića, lopta umalo da završi u golu Zvezde! Najopasnija prilika za RAD!

16' Garsija sebičan, nije hteo da uposli saigrače već je želeo da izdribla protivnika!

15' Probio je Gobeljić sa desne strane terena, ali mu je centaršut bio blokiran!

12' Dobra akcija Zvezde, ali završnica Tomanea nije bila dovoljno dobra!

10' Probao je Marin šutem sa distance, ali nije bio dovoljno snažan!

To je bio peti gol za Milana Pavkova Superligi!

6' GOOOOOOOOL PAVKOV! Početna inicijativa Rada se nije isplatila! Sjajna saradnja Pavkova i Tomanea, srpski napadač je sjajno uposlio Tomanea, ovaj je šutirao pravo u golmana, lopta se odbila nazad do Pavkova koji je jakim šutem matirao golmana Markovića! 

4' Gosti su opet pripretili, iako nije bilo opasno za gol Zvezde, svaki ovakav trenutak mnogo znači "građevinarima"! 

1' Prvi napad za goste i korner! Popović je dobro reagovao i izbacio loptu iz kaznenog. 

UTAKMICA JE POČELA! 

Zvezdaši su ga čekali 28 godina, konačno je stigao! Izgleda zaista nestvarno! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 18.10.2019. 18:05 Divan dan za Zvezdaše! trofej prvaka sveta iz Tokija, Foto: ALO!/Marko Metlaš Prošlo je skoro 28 godina od kad je fudbalski klub Crvena zvezda osvojila titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine (8. decembar), a danas je konačno pehar interkontinentalnog šampiona u vitrinama Marakane!

Na "Marakanu" je stigao i on, i to posle 28 godina!

Podgrejali atmosferu! Rad razneo Zvezdin tenk! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 18.10.2019. 18:20 Tekstualni prenos utakmice pratite na portalu alo.rs Tenk, T-55, Crvena Zvezda, Foto: Marko Metlaš U okviru 12.kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Rad u gradskom derbiju!

Uvod pred derbi!

CRVENA ZVEZDA - RAD

STADION: "Rajko Mitić"

SUDIJA: Đorđe Maksimović

CRVENA ZVEZDA (4-3-3): Popović - Gobeljić, Pankov, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić, Vulić - Garsiјa, Marin, Pavkov.

REZERVE: Vasiljević, Degenek, Ivanić, Babić, Petrović, Simić, La Para.

TRENER: Vladan Milojević

RAD (4-3-3) : D. Marković - Nikolić, Perendija, Petrović, Milošević - Stjepanović, Busnić, D. Živković - V. Trifunović, Ilić, Bjedov.

REZERVE: Mićanović, Tanović, Roganović, Kasalica, Bašanović, M. Trifunović, Riznić.

TRENER: Dragan Radojičić

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju FK Rad na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 12. kola Superlige Srbije!

Crveno-beli se nalaze na prvom mestu sa samo jednim porazom i devet pobeda! Ovo će biti veoma važna utakmica za našeg predstavnika u najelitnijem evropskom takmičenju, jer za svega nekoliko dana ih očekuje Totenhem u Londonu! Shodno tome, Milojević nije mogao da računa na neke standardne igrače, pred utakmicu je rekao: 

„Posle kratke pauze ponovo se vraćamo obavezama u domaćem prvenstvu. Prva prepreka je ekipa Rada koja u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača. Promena trenera je značila Građevinarima, a moj kolega Radojičić je i prošle se one radio odličan posao sa ekipom Proletera koji je prošle sezone bila hit prvenstva. Bodovni saldo nije ispratio Radove dobre igre, ali siguran sam da će i to vremenom doći. Dolaze na Marakanu da odigraju jednu dobru, rasterećenu utakmicu. Imaju skup jako iskusnih i dobrih igrača, internacionalaca i povratnika u naš fudbal. Očekujem lepu utakmicu i bez ozbira što je radni dan pozvao bih što više navijača da dođu na tribine i naprave sjajnju atmosferu. Mi smo jedna duša i srce i sigurno je da bez njih nismo isti. U narednom periodu imamo dosta utakmica. U domaćem prvenstvu svaki bod je bitan, a napomenuo sam da je osvajanje šampionske titule naš priotret i daćemo maksimum da sutra odigramo dobru utakmicu“, rekao je Vladan Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Rad se nalazi u zoni ispadanja sa svega dve pobede, jednim remijem i osam poraza! Novi trener "građevinara" je pred utakmicu izjavio:

"Mi smo tu da pružimo žestok otpor i pokažemo rad koji smo imali tokom minule dve nedelje. Imali smo problema sa povredama igrača, ali očekujem od momaka da daju svoj maksimum, da pojačamo disciplinu i posebno koncentraciju na utakmici. To je ono što nam fali.Želeo bih da pohvalim Crvenu zvezdu, a posebno Vladana Milojevića. Očekujem da će izvesti najjači tim pred duel sa Totenhemom. Mi ćemo tražiti šansu da dođemo do dobrog rezultata, to nam niko ne može zabraniti. Očekujem da moji igrači samo urade ono što znaju, a onda je sve moguće"

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu

 

 

Komentari (1)

Saša

18.10.2019 23:58

Gobeljić je rukom spustio loptu pre postizanja gola,, a penal tek priča za sebe.. jadno..