Ognjen Ožegović
FK Partizan
Ognjen Ožegović

FK Partizan

Ognjen Ožegović, Foto: FK Partizan

 

Hvala što ste pratili prenos meča Partizan - Rad na portalu Alo!

Kraj meča. Partizan je pobedio Rad rezultatom 3:0.

89' GOOOOOOOOOOOL! Opet Stevanović! Igračina u nastajanju, sačekao je loptu na drugoj stativi, a onda šutirao kao da ima godine iskustva iza sebe. Pocepao mrežu.

81' Izlazi Ožegović uz ovacije, umesto njega u igri je Sadik.

73' Lepa šansa za Partizan. U odsudnom momentu se okliznuo Pavlović i propala je.

65' GOOOOOOOOOOOOL! Sjajni Stevanović je još jednom pokazao svoj kvalitet, kako je samo ovaj mladić promešao odbranu Rada, sam sebi stvorio šansu i precizno desnicom savladao Markovića.

62' Ožegović je pogodio prečku, zatim je u nastavku akcije još jednom sjajno probao, ali odličan je bio golman Marković.

53' Stevanović je nanizao nekoliko fudbalera Rada, onda prebacio sebi na levu nogu i jako dobro šutirao sa oko 20 metara, ali pored gola.

47' Vrhunski volej Zdjelara sa ivice kaznenog. Ipak, Marković odličan na golu, odbio je loptu.

Počinje drugo poluvreme.

Prvo poluvreme je završeno. Partizan vodi pogotkom Ožegovića u 26. minutu.

43' Golman gostiju je u duelu povredio Ožegovića. Srećom, napadač crno-belih se vratio u igru.

37' Ogromnu šansu maši Ožegović. Dobro se kretao, sačekao centaršut Lutovca koji je bio odličan, ali u situaciji jedan na jedan jako je loše šutirao.

Aleksandar Lutovac

FK Partizan

Aleksandar Lutovac, Foto: FK Partizan

33' Lutovac je prošao opet po strani, Ožegović je čekao loptu za stopostotnu šansu, ali u poslednjem trenutku su reagovali defanzivci Rada.

26' GOOOOOOOOOOL! Ožegović se upisao u strelce. Centrirao je Lutovac sa desne strane, Ožegović odlično skočio i glavom savladao golmana gostiju. 1:0!

14' Par situacija ispred gola Rada, ali se ne mogu nazvati prilikama. Jedna izuzetna šansa za Lutovca, međutim sudija je podigao zastavicu. Snimak pokazuje da je odluka diskutabilna.

7' Partizan ima inicijativu, Suma je imao par divnih driblinga, ali bez prilika zasad na utakmici.

19:00 Meč počinje.

zagrevanje pred meč Partizana i Rada

FK Partizan

zagrevanje pred meč Partizana i Rada, Foto: FK Partizan

Dobrodošli na tekstualni prenos meča Partizan - Rad na portalu Alo!

Stadion Partizana

Sudija: Miloš Đorđić

 

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Pešukić, Vujačić, Pavlović, Brežančić – Šćekić, Zdjelar – Lutovac, Suma, Stevanović – Ožegović

 

Rad (4-2-3-1): Marković - Smiljanić, Nikolić, Riznić, Bašanović - Šaka, Stjepanović - Jagodić, Kasalica, Tričković - Trifunović.

Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Partizan od 19 časova dočekuje Rad u 5. kolu Superlige Srbije. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegov tim mora da ima maksimalan pristup.

"Neću vam mnogo biti od pomoći danas. Juče smo igračima dali neplaniram slobodan dan, zbog potrošnje koju su imali u četvrtak. Posle utakmice stručni štab i ja smo odlučili da je bolje da odmorimo. Tek na večerašnjem treningu ćemo znati stanje svih igrača", rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Milošević je istakao da Bojan Ostojić neće biti u kombinacinji za šusret protiv Rada, a osvrnuo se i na protivnike.

"Rad nije dobro počeo ovu sezonu i poslednjih par godina se dosta muči u Superligi, ali je svakako.klub koninje dugo tu i iskusan superligaš i uvek može da napravi problem. Ovakve utakmice isključivo zavisi od nas, od onog što ćemo mi uraditi na terenu, uz dužno poštovanje Radu".

Takuma Asano

FK Partizan

Takuma Asano, Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u prethodnih nekoliko utakmica pokazali su nekoliko različtih izdanja.

"Taj napadački fudbal koji forsiramo je ideologija Partizana, to je konstanta. To je nemoguće u svakoj utakmici. U periodu smo koji je osetljiv i dalje smo pod psihološkim pritiskom, jer imamo takmičenje od kojeg nam u velikoj meri zavisi budućnost u svakom smislu. Mislim da je logično i realno da u nekim situacijama moje odluke, moraju da budu u skladu sa rezultatom koji želimo da postignemo. U dvomeču sa Malatijom smo imali više šansi u odnosu na našeg ozbiljnog rivala i zasluženo smo prošli. Nismo imali sreće, nismo to slučajno uradili i nismo uradili ružnim fudbalom. U obe smo utakmice smo imali sedam, osam zicera, plus polušanse. To su činjenice, neću dizati ekipi, biću uvek više kritičniji i samo kritičnini. Ovo je samo realna sagledavanje stvari."

Milošević je upitan i kada će Takuma Asano u top formi.

"Njegov ritam ćemo morati da dižemo kroz utakmice i tening. Nemamo prostora za nešto drugo. Bitno je da je izdržao 90 minuta", rekao je on.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо