Takuma Asano
FK Partizan/ Miroslav Todorović
Radnik - Partizan

FK Partizan/ Miroslav Todorović

Radnik - Partizan, Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Kraj meča! Fudbaleri Partizana slavili su 0:2 protiv Radnika u četvrtom kolu Superlige Srbije. Strelci su bili Takuma Asano u 62. minutu i Sadik pred početak nadoknade, a meč je obeležio i jak pljusak koji je umnogome smetao fudbalerima da pruže i kvalitetniju partiju. Crno-beli nose tri boda iz Surdulice i beleže drugu pobedu u nizu.

90' GOOOOOOOL! Umar Sadik se lepo snašao, na kraju lob udarcem postigao pogodak i duplirao prednost Partizana. 0:2!

85' Vitas je pokušao iz slobodnjaka, daleko preko prečke je otišla ta lopta.

76' Kostić je odbranio nekoliko neverovatnih šansi u svega desetak sekundi, Sadik ne može da veruje šta mu je golman domaćih skinuo.

70' Pokušao je Denis Stojković sa distance, ali uspeo je golman Radnika da interveniše i odbije loptu.

62' GOOOOOOOOOOOOL! Asano se samo poklonio i grudima smestio loptu u nebranjenu mrežu. Partizan vodi 0:1, prvi put je odbrana Radnika ostavila dosta prostora i Partizan je to znao da iskoristi.

52' Domaći sastav ponovo igra veoma dobro, dobijaju korner i prete posle udarca iz ugla, ali je golman Popović odlično intervenisao. Ostaje 0:0.

Drugo poluvreme je počelo.

Radnik - Partizan

FK Partizan/ Miroslav Todorović

Radnik - Partizan, Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Kraj prvog poluvremena. Radnik i Partizan su prvih 45 minuta završili bez golova, a glavni utisak je ogromna kiša sa grmljavinom koja stvara dodatne probleme igračima. Nadamo se lepšem vremenu, lepšem meču i kiši golova.

39' Ne uspeva ekipa Partizana da napravi konkretniju akciju, kiša je sve jača i čini se da do kraja poluvremena nema šanse da se nešto suštinski bitno desi.

29' Nije bilo signala sa meča oko 15 minuta, sada se vratio. Rezultat se u međuvremenu nije menjao. U Surdulici je inače trenutno provala oblaka, tako da je igračima dodatno teško da odigraju smislene akcije.

14' Velika greška Vitasa, ukrao mu je loptu Makarić, ali odlično je intervenisao Popović i sprečio čist pogodak.

8' Ređaju se napadi surduličkog tima, uspeva nekako Popović to da neutrališe, ali morao bi da se probudi tim Sava Miloševića.

5' Prelako je Viktor Lukić došao u situaciju da testira golmana Partizana, a umalo da odbitak u gol pretvori Makarić.

19:00 Utakmica je počela!

Stadion: FK Radnik, Surdulica

Sudija: Lazar Lukić

Postave

Radnik: Kostić, Đorđević, Kričak, Stevanović, Stojanović, Jović, Mitošević, Bogdanovski, Lukić, Spasić, Makarić

Partizan: Popović, Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić, Zdjelar, Šćekić, Stevanović, Suma, Asano, Sadik

"Moramo jasno da pokažemo kako nema nedodirljivih i igraće uvek oni koji su spremni da odgovore na sve zahteve", poručio je trener fudbalera Partizana Savo Milošević uoči gostovanja Radniku iz Surdulice.

On je na "onlajn" konferenciji za medije rekao da su svi igrači spremni za taj susret i da dug put na jug Srbije ne može da bude opravdanje.

"Sutra nas čeka teška utakmica, očigledno da na gostovanjima imamo problema. Imali smo celu nedelju da ispravimo i preciziramo neke stvari. Dobra vest je da su svi spremni za utakmicu, sa malom rezervom što se Lazara Markovića tiče, ali putovaće sa ekipom i videćemo koliko ćemo ga koristiti. Blizu je povratka na teren", rekao je Milošević.

Savo Milošević

ALO! Miloš Topalović

Savo Milošević, Foto: ALO! Miloš Topalović

Milošević je istakao da njegov tim zna šta ga sutra očekuje i da je važno kako će se ekipa adaptirati na igru rivala, kao i da je važno da svih 90 minuta drže koncentraciju.

"U prošloj i pretprošloj utakmici u Surdulici smo imali pozitivan rezultat, komotnu utakmicu, pa smo primali golove u finišu i ulazili u problem. Mislim da će mnogo stvari više zavisiti od nas, kao i na svim utakmicama u našoj ligi. Na gostujućim terenima i protiv ekipa koje se brane u zoni imamo problem da rešimo utakmicu na vreme", rekao je MIlošević, koji nije hteo da govori o startnoj postavi.

"Moraćete da čekajte sutrašnju utakmicu za sastav. Prošle godine se sastav Partizana znao pred svaki meč, to nam je na neki način napravilo problem. Neki su se osetili da su nedodirljivi. Ove godine moramo jasno da pokažemo da nema nedodirljivih. Igraće oni koji su spremni da ogovore na sve zahteve", zaključio je Milošević.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Kakav rezultat predviđate na ovom meču?

 

PROČITAJTE JOŠ: