Bačka - Partizan, Superliga
FK Partizan
Bačka - Partizan, Superliga

FK Partizan

Bačka - Partizan, Superliga, Foto: FK Partizan

Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Bačka - Partizan

Kraj. Bačka - Partizan 0:3.

89' Balabanović samo što je ušao u igru i imao je kolosalnu priliku pred praktično praznim golom. Ipak, spetljao se i rezultat je ostao nepromenjen.

84' Nova izmena kod gostiju, Marković je izašao, a ušao je Šehović.

80' GOOOOL! Zakarić je snažnim udarcem sa leve strane savladao golmana Bačke, i to šutem u bliži ugao. Idealnu loptu mu je poslao Nikolić, a Zakarić je vukao dvadesetak metara, onda i raspalio.

74' Nova izmena u domaćem timu, umesto Branislava Tomića na terenu je Luka Mićić.

71' Zoran Mirković je odlučio da izvrši prvu izmenu. Umesto iskusnog Tošića na terenu je Gabrijel Enake.

66' Zakarić je pucao sa više od 20 metara, ali je udarac bio neprecizan i golman domaćih nije imao posla.

55' GOOOOL! Rikardo Gomeš je glavom pogodio sa šest metara. Centrirao je Miletić i hirurški precizno pogodio napadača centaršutom sa desne strane, a Rikardu nije bilo teško da odlično skoči i snađe se u šesnaestercu Bačke.

54' Bačka je imala nekoliko konkretnih napada, a najbliži pogotku je bio Gavrić koji je iskosa šutirao pravo u Vladimira Stojkovića.

50' Bez većih uzbuđenja u prvim minutima nastavka.

46' Trener Bačke Zoran Govedarica izvršio je prvu izmenu. Umesto Nikole Radovića u igri je Nebojša Gavrić.

Poluvreme se završilo rezultatom koji je Nemanja Nikolić postavio još u 7. minutu (0:1).

Rikardo na meču sa Bešiktašom

Alo/V.Marković

Rikardo na meču sa Bešiktašom, Foto: Alo/V.Marković

42' Nikolić se ušetao posle lepe akcije u kazneni prostor, ali uspeli su defanzivci Bačke da izbiju loptu pre nego što je stigao da uputi udarac

37' Rikardo je prvi put uspeo da pobegne odbrani domaćina i izbije jedan na jedan sa golmanom, ali je pucao pored leve stative

29' Meč je nakratko prekinut, jer je uletela baklja na teren. Ipak, posle manje od minut sve je vraćeno u normalu.

28' Zoran Tošić je u stilu vrsnih plejmejkera pasom kroz sredinu razbio odbranu i uposlio Kosovića, ali je ipak Zogović na vreme uleteo u putanju Partizanovog fudbalera i nije mu dozvolio da šutira.

24' Partizan sasvim umirio igru i drži stvari pod kontrolom. Bačka je uspela par puta da stigne do ivice kaznenog prostora, ali ne dalje od toga.

22' Poluprilika za Rikarda, ali nije mogao sam protiv dva defanzivca ni da uputi udarac.

10' Pokušaj Rikarda glavom posle centaršuta Nemanje Miletića, Rikardo Gomeš je šutirao glavom, ali je golman Bačke Zogović zaustavio njegov udarac.

7' I EVO GOLA! Zoran Tošić je imao pokušaj između udarca i centaršuta. Na pravom mestu se našao Nemanja Nikolić, izbegao ofsajd i lagano savladao Zogovića.

4' Ako je suditi po početku, biće ovo žustra i energična utakmica sa obe strane. Idealni vremenski uslovi i podrška sa tribina bi trebalo da probude najbolje u fudbalerima na terenu.

13:00 Počela je utakmica.

SASTAVI:

BAČKA:Zogović, Ilić, Bjeloš, Jovanović, Grabež, Žarković, Pantić, Tomić, Radinović, Makarić, Radović.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić, Zdjelar, Kosović, Zakarić, Nikolić, Tošić, Rikardo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Dobar dan i dobrodošli na tekstualni prenos meča Bačka - Partizan na portalu Alo!

Zoran Mirković

Alo/V.Marković

Zoran Mirković, Foto: Alo/V.Marković

Fudbaleri Partizana na startu prolećnog dela sezone gostuju ekipi Bačke i nemaju prava na kiks s obzirom da zaostaju 15 bodova za liderom Crvenom zvezdom, a tim Radničkog iz Niša na drugom mestu im beži šest bodova.

Crno-beli nisu briljirali na pripremama, ali ne bi trebalo da imaju većih problema na gostovanju, ekipa koja nije zabeležila trijumf u pripremnom periodu.