Partizan - Inđija
FK Partizan
Partizan - Inđija

FK Partizan

Partizan , Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su Javor rezultatom 6:2 u okviru 17. kola Superlige Srbije! Ovom pobedom Partizan se približio Zvezdi na svega 5 bodova, ali sa utakmicom više! U sledećem kolu crno-beli igraj u protiv Javora na domaćem terenu, dok Javor dočekuje Radnički Niš!

PROČITAJTE JOŠ:

KRAJ UTAKMICE! 

86' Ulazi Natho izlazi Zdjelar

78' GOOOOOOOOOL STEVANOVIĆ! Kontra Partizana, još jedna asistencija Sume za treći gol Stevanovića u šampionatu!

65' Van igre je morao da izađe Strahinja Pavlović, koji izgleda da ima manji fizički problem. Na terenu je Vujačić.

59' GOOOOOOOOOOOL SADIK! Het-trik Partizanovog napadača! Loša intervencija golmana Lazovića, od odbitka Sadik postiže novi gol za crno-bele!

DRUGO POLUVREME!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45+1' GOOOOOOOL PETKOVIĆ! Javor smanjuje rezultat na kraju prvog poluvremena!

40' GOOOOOOOL MILETIĆ! Skraćeni korner Partizana, uigrana akcija, Miletić najviši u skoku! 

37' GOOOOOOOL SADIK! Iskupio se Suma koji je povukao loptu, pa potom dodao Tošiću koji je uposlio Sadika, a njemu nije bilo teško da izrešeta mrežu Javora!

34' Penal za Partizan!

Mladi Stevanović je "pokošen" od strane kapitena Maričića, kojeg je olako prošao i ušao u šesnaesterac protivnika. Deluje da je ispravna odluka sudije.

17' Opasna kontra gostiju, ali šalje Petković loptu daleko pored gola Stojkovića! 

15' GOOOOOOOL OSTOJIĆ! Preokret crno-belih za svega deset minuta! Uz malo sreće i odbitak stative Ostojić je posle kornera Tošića savladao golmana Javora!

8' GOOOOOOOOL SADIK! Napadač Partizana je sjajno izbegao loše postavljenu ofsajd zamku gostiju, i iz drugog pokušaja savladao je Lazovića!

4' Pripretio je Suma šutem sa distance, ali lopta je otišla daleko pored gola! 

1' GOOOOOOOOL PETKOVIĆ! - Gosti su poveli već na samom startu, Petković je savladao Stojkovića preciznim šutem sa 15 metara!

UTAKMICA JE POČELA! 

SUPERLIGA SRBIJE 17.KOLO

PARTIZAN - JAVOR

Početak utakmice: 22. nov. 2019, 18:00

Mesto: Beograd

Stadion: Stadion FK Partizan

Sudija: Zoran Siroki, Srbija PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, F. Stevanović - Sadik.

Trener: Savo Milošević

JAVOR: Lazović - Cuckić, Krnić, Nikolić, Jevremović - Dolmagić, Kuveljić - Maričić, Piščević, Petković - Mrkaić

TrenerBondžulić Igor

Fudbaleri Partizana u okviru 17. kola Superlige Srbije dočekuju Javor! Crno-beli se trenutno nalaze na četvrtom mestu sa 32 poena, dok je Javor deseti sa 20 poena!

Partizan je pred imperativom pobede pošto prvoplasirana Crvena zvezda beži svom "večitom rivalu" osam bodova! Gosti su u prošlom kolu upravo Zvezdi uspeli da otkinu bod, tako da ne čudi velika opreznost crno-belih uoči utakmice sa Javorom!

"Javor je u usponu formi, igra dosta dobro. Bilo nam je komplikovano u Ivanjici, kada smo imali mnogo sreće da dobijemo. Igraju opuštenije, samim tim i bolje nego na početku prvenstva. Igraju napadački fudbal, rasterećeni su i njima je predstojeća utakmica za uživanje. Utoliko su još više opasni", rekao je Milošević šta misli o svom rivalu!

Na teren će izaći i Strahinja Pavlović koji je u ponedeljak bio u Parizu, gde je prošao lekarske preglede i napravio prvi korak za ozvaničenju saradnje sa Monakom.