Inter
EPA/Lars Baron
Inter - Šahtjor

AP/EPA

Inter - Šahtjor, Foto: AP/EPA

KRAJ MEČA! Lagana, rutinska, hladna kao špricer pobeda Intera rezultatom 5:0 protiv ekipe Šahtjora. Bilo je 1:0 na poluvremenu, a onda se ukrajinski tim sasvim raspao i imamo drugog učesnika finala. Za titulu šampiona Lige Evrope igraće - Sevilja i Inter!

84' LUKAKU! Još jednom pogađa Belgijanac, ovog puta kroz noge Pjatovu. Debakl Šahtjora - 5:0!

78' I LUKAKU POGAĐA! Lautaro je sada asistirao, a Lukaku lagano ubacio loptu u suprotan ugao.

74' TO JE TO! LAUTARO ZA 3:0! Sada je definitivno sve jasno, Inter će u finale, predivno se snašao Lautaro i to je, možemo slobodno reći, kraj nadanja za Šahtjor.

64' GOOOOOOOOOL! Sada Inter vodi 2:0, Danilo D'Ambrozio je pogodio u svom stilu, udarac glavom posle kornera i sada su "Neroazuri" veoma blizu prolaska u finale.

47' Lautaro je probao lob, ali Pjatov fantastično reaguje. 

Počelo je drugo poluvreme.

Lautaro Martinez

EPA/Sasha Steinbach

Lautaro Martinez, Foto: EPA/Sasha Steinbach

Kraj prvog poluvremena - 1:1 . Inter igra kako mu odgovara, Šahtjor ne uspeva da dođe do Handanovićevog gola, videćemo da li Ukrajinci mogu nešto da promene u nastavku.

43' Najbolja situacija za Šahtjor od početka utakmice. Antonio je probao, ali zamalo preko gola je otišla lopta.

35' Dobro se kreće Nikolo Barela. Ovoga puta je prošao po desnoj strani, šutirao, ali je Pjatov dobro reagovao i loptu izbacio u korner.

25' Velika šansa za Inter, ni sama ukrajinska odbrana ne zna kako se odbranila od ovoga, ali na kraju je Lautaro pogodio samo spoljni deo mreže.

19' GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Inter od 19. minuta, Lautaro je glavom sačekao loptu Barele, pre toga je Pjatov loše dodao loptu. Sve su iskoristili Interovi igrači i 1:0!

8' Nema ozbiljnijih napada na obe strane, i dalje traje odmeravanje protivnika.

21:00 Meč je počeo!

Italijanski predstavnik je izraziti favorit protiv Ukrajinaca, ali već su se desila i veća iznenađenja od početka nastavka evropskih mečeva, tako da je sve otvoreno i jedino je sigurno da uzbudljiv meč neće izostati.

Stadion: Diseldorf arena

Sudija: Simon Marcinjak

Postave:

Postave na meču Intera i Šahtjora

Sofascore printscreen

Postave na meču Intera i Šahtjora, Foto: Sofascore printscreen

Ko ima veće šanse da prođe u finale?

 

PROČITAJTE JOŠ: