Liga šampiona trofej
Tanjug Valentin Flauraud
Liga šampiona UŽIVO

Tanjug Valentin Flauraud

Liga šampiona UŽIVO, Foto: Tanjug Valentin Flauraud

Završene su sve utakmice prvog kola Lige šampiona! - Videli smo puno preokreta i puno sjajnih utakmica večeras. U predigri svega, videli smo sjajan Šahtjor koji je pobedio u sred Madrida i prve bodove Marka Nikolića. Ajaks se ispromašivao i iz jednog kiksa prosuo je sve, Liverpul odlazi kući sa 3 boda. Bajern je veoma dominantno pobedio Atletiko iz Madrida, ubedljivije nego što se očekivalo. Inter i Menhengladbah odigrali su utakmicu kola, punu preokreta, na kraju ravnopravna podela poboda. Heroj utakmice Lukaku! Porto je odlično otvorio utakmicu u Mančesteru i rano poveo ali nije imao snage za više, na kraju je dobio tri komada. Mitiland ni sam ne zna kako se obreo u drutvu najboljih, a Atalanta je nastavila tamo gde je prošli put stala u Ligi šampiona, sa 4 lagana gola rešila je utakmicu. U Pireju drama, posle jednog poništenog gola posle VAR-a, navijači Olimpijakosa morali su čekati na drugi sve do 90. minuta. Na kraju ipak pobeda nad Olimpikom iz Marseja.

90+' Ajao šta se ovo dešava u Milanu! Lukaku, odmah uzvraća udarac, sjajan meč! Inter - Borusija 2:2

90' Kec u Pireju! Evo gola na jedinoj utakmici bez pogodatak do sada! Koka za veliko slavlje! Olimpijakos - Olimpik 1:0

85' Atalanta ne staje! Mirančuk za 0:4!

83' Evo iznenađenja! Menhengladbah je okrenuo u Milanu! Hofman postiže gol zlata vredan. Sada Nemci moraju da izdže još 5 minuta igre. Inter - Borusija 1:2

73' Siti lomi Porto! Držali su se Portugalci do sedamesetog minuta kao lavovi a onda su pali. Tores je postiga novi pogodatk. Mančester - Porto 3:1

70' Bajern se poigrava. Koman postiže gol i odmah izlazi iz igre. 4:0

67' Siti okreće! Iako su gubili na početku utakmice, golom Gundogana iz slobodnog udarca igrači Mančestera stižu do vođstva. Mančester Siti - Porto 2:1

66' Bajern opet... Jorgandžije su na kolenima. Toliso je strelac.

61' Igleda da se igra samo u Milanu! Borusija je stigla do izjednačenja i to iz penala! Arturo Vidal je skrivio penal a sigurni izođeč bio je Besebaini! Inter - Borusija 1:1

49' Inter je otključao mrežu Menhengladbaha! Strelac? Ko drugi neko Romelu Lukaku! Inter- Borusija 1:0

KRAJ PRVIH POLUVREMENA - Jedine utkamice bez golova su susreti između Intera i Menhengladbaha kao i utakmica Olimpika i Olimpijakosa. Atalanta je već rešila pitanje pobednika kao i Bajern. Najviše uzbuđenja će čini se biti u nastavku utakmice Ajaks protiv Liverpula. Ostanite uz nas!

42' Atalanta je rešila pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Muriel. Mitiland - Atalanta 0:3

41' Bajernova mašina nastavlja da melje! Dva laka komada u mreši Atletika, ovoga puta u glavnoj ulozi Leon Goretcka! 

37' Atalanta vodi sa dva gola prednosti u Danskoj! Gomez je strelac drugog pogodtka.

35' Velika nesreća za Ajaks! U jeku njihovih napada, jedan bezopasan napad Liverpula, lopta ipak ide u 16, a Taljafiko pogađa svoju mrežu iako niko nije bio oko njega... Ajaks - Liverpul 0:1

29' Bajern je poveo! U jednom od derbija ovog kola, Bajern je poveo protiv Atletika iz Madrida. Koman je strelac, ali je Kimih zaslužio pola gola sjajnim centaršutom. Bajern - Atletiko 1:0

27' Evo konačno i gola na drugim utakmicama! Atalanta je povela na gostovanju MItilandu. Gol je postigao ko drugi nego Duvan Zapata. Inače jaka kiša pada u Danskoj. Mitiland - Atalanta 0:1.

20' Još jedan gol na Etihadu! Kratko je trajala radost Portugalaca, Pepe je povukao sa leđa jednog igrača Mančestera i posle gledanja VAR-a penal je dosuđen. A njega je izveo Serhio Aguero. Mančester - Porto 1:1

14' Evo prvog gola! I to gol Porta na gostovanju Mačester Sitiju! Velika greška zadnje linije građana, a onda je Luiz Dijaz nanizao 5 ili 6 igrača i postigao prelep pogodak! Mančester Siti - Porto 0:1!

Ostanite uz nas! Upravo je počelo poslednjih šest utakmica prvog kola lige šampiona! Mi za vas pratimo sve utakmice i obaveštavamo vas posle svake promene rezultata!

KRAJ OBE UTAKMICE! - Salzburg i Lokomitiva su odigrali prelepu utakmicu na otvaranju, Salzburg je imao mnogo više od igre sa malim periodima igre gde su igrači Lokomotive pravili dobre šanse, na kraju možda i najzasluženiji ishod 2:2, mada je više vuklo na vodenicu Salzburga. Što se tiče utakmie odigrane u Madridu, apsolutno zaslužena pobeda Šahtjora, Real je igrao samo 30 minuta, dok su Ukrajinci izgarali svih 90! Bila bi velika šteta da je priznat gol u poslednjoj sekundi, a Real na kraju može biti i zadovoljan ovim rezultatom jer kako je krenulo mogli su da prime i pet komada!

90' Sudija Jovanović poništava gol Realu u poslednjim sekundama meča! Opravdano!

75' 2:2 u Austriji! Sjajna utakmica na Red Bull Areni, strelac Lisakovič za veliku radost Marka Nikolića!

58' Vinisijus! Vraća se real! Kako je oteo samo loptu lucidni Brazilac, tek što je ušao na teren postigao je gol, ovo je verovatno neki rekord,? Zamenio je Luku Joviča  za samo osam sekundi postigao gol! Real - Šahtjor 2:3

54' Strašan gol Luke Modrića! 1:3 Nameštao se Luka par sekundi, niko nije napravio ljudski blok a šut je bio neodbranjiv! Evo nade za Madriđane!

50' Salzburg okrenuo protiv Lokosa! Junuzović opet demostira klasu, još jedan prelep udarac fudbalera Salzbruga!

POLUVREME NA PRVE DVE UTAKMICE - Au kakav šok na terenu Alfredo di Stefano! Šahjtor od prvog minuta konkretniji, sa idejom šta se igra, ko kome čuva leđa, Real mislio da će ako samo izaći na teren uzeti bodove. Reulztat na poluvremenu opisuje kako im je išlo to za rukom. Jović se uklopio u sivilo celog tima, promašio najbolju šansu za Real a u igri se ne vidi. U drugoj utakmici, Lokomotiva je krenula furiozno, stvara šanse ali tek posle kornera povela protiv Salzbruga. Tek pred kraj poluvremena se probudio Salzbrug i preko Sobosalaja izjednačio na 1:1. Biće ovde još uzbuđenja.

45' Gol za Salzburg! Sobosalaj sjajno prima loptu koju je poslao Junuzović po zemlji iz kornera i sjajni udarcem pogađa stativu od koje se lopta odbija u mrežu. Prelepo! Salzburg - Lokomotiva 1:1

42' Časa fudbala Šahtjora u sred Madrida! Solomon za 0:3! Real pred katastrofom! Pola posla je uradio Tete.

33' Šok u Madridu! Šahtjor vodi sa dva gola prednosti! Opet je Tete sjajno šutirao iskosa sa desne strane, Kurtoa je odbio loptu u polje ali tu se našao nesrećni Varan i poslao je u svoju mrežu. 0:2!

29' Vodi Šahjtor! Real - Šahtjor 0:1 Kornijenko je uradio veliki posao, vukao loptu jedno 20 metara onda nekako doturio Teteu koji ju je lepo plasirao po zemlji, sjajna igra Ukajinaca!

20' Gol za Lokomotivu! Salzburg - Loko 0:1! Eder je strelac na asistenciju Mirančuka i to posle kornera!

14' Au kakva šansa za Šahtjor! Manos je izašao sam pred golmana Reala, ali je odugovlačio, pa onda jako slabo šutirao pravo u Kurtou.

10' Bez golova na oba terena u prvih 10 minuta. U Salzburgu Lokomotiva dominira i imala je ozbiljnu šansu preko Zemlatidinova ali je njegov udarac bio izblokiran. Na stadionu Alfredo di Stefano je za sada mirno i bez šansi. 

PRVA DVA MEČA SU POČELA!

Ostanite uz nas i pratite tokove utakmica uživo!

Svi smo uživali u sinoćnjem otvaranju Lige šampiona, a već danas u dobro poznatim terminima odigravaju se ostale utakmice prvog kola.

Od 18 časova očekuje nas duel između Real Madrida i Šahtjora iz Donjecka. Ono što našim ljudima najviše znači, jeste informacija da će Luka Jović početi utkamicu od prvog minuta. Takođe Srđan Jovanović je biti delila pravde a pomagaće mu Uroš Stojković i Milan MIhajlović.

U drugoj utakmici u istom terminu, naš Marko Nikolić debituje u elitnom kluposkom takmičejnu i to na teškom gostovajnu u Salzburgu.

Od 21 čas očekuju nas i ostalih šest utakmica, a među njima izdavajaju se dueli između Bajerna i Atletika ali i Ajaksa i Liverpula.

PROČITAJTE JOŠ: