Crvena zvezda Mačva slavlje
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda Mačva slavlje

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda Mačva slavlje, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su FK Trepču rezultatom 8:0! Ubedljiva pobeda crveno-belih rezervista u okviru prvog kola Kupa Srbije! Četiri gola je postigao Veljko Simić, a u strelce su se upisali Van La Para (prvenac u dresu Zvezde), Vulić, Vukanović i Tomane! Od samog starta je Zvezda uspostavila svoj ritam, Veljko Simić je načeo Trepču u trećem minutu, a potom je duplirao prednost svog tima u 28. minutu. Na odmor se otišlo rezultatom 2:0! U periodu od 12 minuta, videli smo četri gola Zvezde, a najlepši detalj meča se dogodio u 77. minutu kada je Vulić matirao Milentijevića iz slobodnog udarca! Tomane je završio posao Zvezde u 86. minutu. Milojević je ukazao šansu rezervistima koji su mu vratili na odličan način!

PROČITAJTE JOŠ:

KRAJ UTAKMICE! 

86' GOOOOL TOMANE! Najviši posle skoka je bio Zvezdin centarfor koji je glavom savladao Milentijevića!

77' GOLČINA VULIĆA! Slobodan udarac Vulića, golman Trepče je samo ulepšao gol svojom paradom!

69' Vukanović izlazi iz igre, ulazi i debituje Burmaz!  Prvi minuti u seniorskom fudbalu za Burmaza.

61' GOOOOL VELJKO SIMIĆ! Nakon asistencije Tomanea, Simić je izašao sam pred Milentijevića i potpuno sigurno zatresao mrežu četvrti put danas!

54' GOOOOL VUKANOVIĆ!  Žander u ulozi asistenta, odlična završnica glavom Vukanovića!

50' GOOOOL VAN LA PARA! Greška odbrane, Van La Para je bio sam pred golmanom kojeg lako matira!

49' GOOOOL VELJKO SIMIĆ! Het-trik Zvezdinog veznog igrača, u potpunosti je opravdao poverenje Milojevića!

46' Početak drugog poluvremena!

PROČITAJTE JOŠ:

45' Kraj 1. poluvremena. 

35' Pokušaj Vulića da poveća vođstvo, ali poslao je loptu preko gola. 

28' Goooool! Ponovo Simić, lepo je zaobišao golmana Trepče i lagano realizovao!  

27' Prvi pokušaj Trepče da se ugrozi gol Zvezde, ali siguran je Popović.

20' Izvela je Zvezda udarac iz ugla, Pankov je natrčao na tu loptu, ali je ona otišla daleko iznad gola 

18' Strelac jedinog gola na meču našao se u nedozvoljenoj pozicji. 

9' Bio je u dobroj šansi Aleksa Vukanović. Junak sa meča protiv Jang Bojsa je iskosa šutirao pravo u golmana Milentijevića. 

3' Već gol! Zvezda vodi od trećeg minuta! Veljko Simić! U prvoj pravoj akciji crveno-beli su postigli gol, Jevtović je ubacio loptu sa desnog boka u šesnaesterac, posle čega je usledio šut Simića - 1:0.

UTAKMICA JE POČELA! 

Stara Pazova

Kuća fudbala

Sudija:Novak Simović

Crvena zvezda:

Trener: Vladan Milojević

Sastav:

Zoran Popović - Žander, Radovan Pankovi, Srđan Babić, Milan Jevotvić- Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, La Para-Tomane

Sastav 

Trepča: Milentijević, Tomić, Ilić, Pantović, Lalić, Pronek, Radunović, Milošević, Šobat, Radojević, Mihajlović. Klupa: Kostić, Karamatić, Tanasković, Trajković, Idrizović, Denić, Kasalović. 

Posle neuspelog pokušaja da se utakmica odigra na teritoriji Kosmeta u sredu, meč će konačno biti odigran na terenu u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Prištinske vlasti u sredu nisu dale dozvolu za ulazak ekspedicije crveno-belih pa je posle niza peripetija ipak odlučeno da se termin pomeri za dan kasnije.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekuje se da će posle dva meseca zaigrati Milan Jevtović, a u veznom redu Mateo Garsija. U špicu se očekuje Tomane. Vladan Milojević je prinuđen da rotira igrače i traži druga rešenja. Budući da Zvezdin strateg ne računa na Gobeljića, Milunovića, Pavkova, Rodića zbog obaveza prema reprezentaciji, neće biti na golu ni Milana Borjana kao ni Degeneka u poslednjoj liniji.

"Otkako sam trener Crvene zvezde nismo uspeli da osvojimo trofej u Kupu Srbije. Nadamo se da će se ove godine to promeniti. Istina je da imamo dosta reprezentativaca koji su otišli na okupljanja svojih nacionalnih timova. Nemamo mnogo igrača koji su ostali da treniraju sa nama. Isto tako raspolažemo sa dosta momaka i igrača koji su budućnost Crvene zvezde. Oni su to pokazali na utakmicama Omladinske Lige šampiona, posebno u pobedi protiv Olimpijakosa, i nerešenom rezultatu protiv ekipe kao što je Bajern. Kada god budemo imali prilike mi ćemo ih pozvati da budu deo prvog tima. Mnogo će im značiti da osete kako je igrati seniorski fudbal, jer oni će sigurno u skorijoj budućnosti biti nosioci Crvene zvezde", rekao je uoči ovog susreta trener Crvene zvezde.