Inđija - Partizan
FK Partizan
Inđija - Partizan

FK Partizan

Inđija - Partizan, Foto: FK Partizan

Očekivalo se da će se Partizan pomučuti kako bi nastavio odličan niz i ispoštovao tradiciju protiv Inđije, ali su crno-beli ovog petka i više nego lako savladali vojvođanski tim. Prava goleada crno-belih potvrdila je sjajnu formu i donela 13. pobedu u nizu. Ekipa Aleksandra Stanojevića ne zna za neuspeh od 26. oktobra.

Domaćin kao da je pogubio sve konce već na startu meča i pomirio se sa neuspehom. U 7. minutu Protić je srušio Ivana Obradovića, a sudije Novak Simović pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor 10. penala za Partizan ove sezone (njegovog devetog) bio je ko drugi nego Bibras Natho.

Inđija - Partizan

FK Partizan

Inđija - Partizan, Foto: FK Partizan

U nekoliko navrata mladi Nikola Štulić nije uspevao da savlada Jovičića, ali jeste Lazar Marković koji je krunisao asitenciju Asana u 41. minutu, da bi već u 45. posle katastrofalne greške Jovičića, ponovo Japanac asistirao, a Jojić pogodio gol domaćina. Bilo je i tada jasno da je samo pitanje kojim će rezultatom Beograđani slaviti na gostovanju u vojvođanskoj ravnici.

Ispostavilo se da je Inđija u dva navrata ove sezone primila tačno 11 golova protiv Partizana. U Humskoj je bilo 5:0 (tada je Asano postigao het-trik), a sada 0:6. Da potvrde dominaciju i postave konačan rezultat i katastrofu domaćina, pobrinuli su se najbolji strelac crno-belih Takuma Asano u 51. minutu, kao i Nemanja Jović u 79. minutu, odnosno Vujačić u 90. minutu.

Inđija - Partizan

FK Partizan

Inđija - Partizan, Foto: FK Partizan

Naredni meč Partizan igra već u utorak kada u Humsku stiže Vojvodina.

Golove možete pogledati u nastavku teksta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

INĐIJA - PARTIZAN 0:6 (0:3)

Natho u 7. minutu (penal), L. Marković u 41. minutu, Jojić u 45. minutu, Asano u 51. minutu, Jović u 79. minutu, Vujačić u 90. minutu za Partizan

Stadion: FK Inđija, Sudija: Novak Simović

INĐIJA: Jovičić - Aleksić, Čalov, Kami, Protić - Đorđević, Škorić - Riznić (od 46. Đurić), Nešković (od 64. Jovanović), Bastajić - Dimitrov (od 64. Ilić).

PARTIZAN: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Šćekić, Jojić (od 65. L. Pavlović) – L. Marković (od 53. Jović), Natho (od 53. Suma), Asano (od 65. Bajbek) – Štulić (od 53. Holender).

KRAJ!

90. minut - GOOOOOL! Vujačić potvđuje pobedu i postavlja konačan rezultat!

79. minut - GOOOOL! Pogađa i Jović!

77. minut - Sada je Bajbek propustio veliku šansu! Ostao je Francuz bez pogotka za sada.

65. minut - Poslednje dve promene kod gostiju. Bajbek menja Asana, a Lazar Pavlović na terenu umesto Jojića.

64. minut - Dve izmene u redovima Inđije, Brana Ilić menja Dimitrova, a Jovanović na terenu umesto Neškovića.

58. minut - Izmena u redovima domaćih, Pantelić menja Đorđevića.

53. minut - Promene u Partizanu, Jović menja Lazara Markovića, Holender na terenu umesto Štulića, a Sejdubu Suma menja Natha.

51. minut - GOOOOOL! Asano! Rapsodija Partizana u Inđiji!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Prva promena u redovima Inđije, Đurić menja Riznića.

POLUVREME!

45. minut - GOOOOL! Jovičić poklanja pogodak Jojiću. Poslao je pas golman domaćih pravo na nogu Asano, ovaj samo prosledio do Jojića za sada već ubedljivih 0:3.

41. minut - GOOOOL! Marković! Odlično je probio ofanzivac crno-belih i matirao Jovičića!

36. minut - Preti Kami nakon kornera, ali pogađa samo spoljni deo mreže.

21. minut - Odlična šansa za Štulića! Ponovo je napadač Partizana imao jedan na jedan, ali je još jednom kao pobednik izašao Jovičić.

14. minut - Sada je probao Lazar Marković, ali se odbrao za lob umesto plasiranja lopte. Lako je to odbranio Jovičić.

7. minut - GOOOL! Natho siguran sa kreča!

6. minut - Penal za Partizan! Srušen je Obradović, a Simović odmah pokazuje na belu tačku!

3. minut - Velika šansa za Štulića, izbio je sam napadač Partizana ispred golmana Jovičića, ali šutira pored gola.

13.01 - Utakmica je upravo počela!

12.45 - Partizan se do sada šest šuta sastajao sa Inđijom i svaki put je izlazio kao pobednik. Poslednji duel u prvom delu sezone završen je pobedom crno-belih sa 5:0.

12.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 25. kola Superlige Srbije između Inđije i Partizana. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa Gradskog stadiona.