Rad - Partizan
ALO/Marko Metlaš
Rad - Partizan

ALO/Marko Metlaš

Rad - Partizan, Foto: ALO/Marko Metlaš

Velika pobeda Partizana na Banjici! Fudbaleri u crno-belim dresovima ne mogu da se zaustave, sjajnom igrom protiv Rada upisali su petnaestu vezanu pobedu u takmičarskim utakmicama i tako su ponovo „pripretili“ Crvenoj zvezdi, koja tek treba da odigra svoj meč protiv Čukaričkog ove večeri.                                                           

                                                                    RAD - PARTIZAN 0:5

Tok meča: 

90. minut Kraj utakmice.

86. minut Ovde je sve rešeno, a kao da svi jedva čekaju da se meč završi. 

71. minut Gooool!!! Filip Stevanović!! Suma je dodao do Stevanovića, koji je bio potpuno sam na desnoj strani i nije imao problem da matira golmana Rada šutem po sredini gola.

67. minut Pavlović umesto Jojića, Štulić umesto Holendera, Stevanović u igri umesto Asana. 

65. minut Gooool!!!! Sejduba Suma!! Igrao se fudbaler Partizana sa odbranom Rada, prošao čak tri igrača, probacio loptu kroz noge Cigera i matirao golmana Građevinara.

60. minut Prilika za domaćine. Prošao je po strani Novaković, centrirao, Vujačić je nespretno intervenisao, ali su defanzivci Partizana bili na visini zadatka i poslali loptu daleko od golmana Popovića.

Rad - Partizan

ALO/Marko Metlaš

Rad - Partizan, Foto: ALO/Marko Metlaš

56. minut Izmena i u Partizanu, Suma menja Natha, a mladi Jović je na terenu umesto Markovića. 

54. minut Dobar pokušaj Lazarevića sa desetak metara iskosa sa desne strane, bio je za malo neprecizan.

50. minut Izmena u ekipi Rada, Saša Jovanović menja Petra Karaklajića, Stanisavljević je ušao umesto Novakovića, a Damnjanović je u igri umesto Busnića.

48. minut Gooool!!!! Lazar Marković!! Natho je odlično pronašao Markovića iz povratne lopte, a ovaj je šutirao po zemlji za novi pogodak crno-belih!

Počelo je drugo poluvreme. 

Rad - Partizan

ALO/Marko Metlaš

Rad - Partizan, Foto: ALO/Marko Metlaš

45. minut Kraj prvog poluvremena. Crno-beli vode pogocima Holendera i Natha. 

40. minut Još jedna prilika za Holendera, ali je zaustavljen u šesnaestercu Rada. Nije bilo ni govora o jedanaestercu. Filip Holender se nakon ovog duela sa Mladenovićem našao na travi pa je utakmica na kratko bila prekinuta. 

34. minut Goooool!!! Natho!! Izraelac postiže prvi gol iz igre ove sezone! Pronašao je Marković sjajno Izraelca na petercu, a ovaj je samo pružio nogu i duplirao prednost crno-belih.

32. minut Sumjniva situacija ispred gola crno-belih. Nakon slobodnog udarca Ciger je glavom šutirao, a golman Aleksandar Popović je odlično interevenisao. Bunili su se igrači Rada da je Popović izbacio loptu sa gol linije, ali se sudije nisu oglašavale. 

24. minut Goooool!!! Holender!! Vukao je Asano loptu po desnoj strani, brzo se oslobodio odbrambenih igrača Rada i asistirao Holenderu, kome nije bilo teško da uputi strahovit šut po zemlji i savlada golmana Kahrimana. Partizan vodi. 

21. minut Prvi udarac Rada u okvir gola Partizana, ali je Popović lako uhvatio loptu.

Rad - Partizan

ALO/Marko Metlaš

Rad - Partizan, Foto: ALO/Marko Metlaš

15. minut Polu-šansa Holendera, bio je brži od pratilaca i šutirao, ali daleko je to bilo od gola domaćina. 

9. minut Još uvek bez prave prilike za gol. 

7. minut Rad je uspeo da prebaci loptu iz odbrane na krilo, Mladenović je ušao u dribling, a onda je ipak Vujačić uspeo da ga prevari. 

5. minut Dobar početak igrača Rada, više su pred golom Partizana. 

Rad - Partizan

ALO/Marko Metlaš

Rad - Partizan, Foto: ALO/Marko Metlaš

2. minut Tek što je sudija označio da utakmica može da počne, lekarska ekipa se već našla na terenu. Marković se sudario sa Novakovićem, bila je na licu fudbalera Rada bolna grimasa, ali deluje da će sve biti kako treba

Počeo je meč. 

Ekipa Aleksandra Stanojevića nalazi se u seriji od 14. vezanih pobeda u svim takmičenjima. Spremio je Stanojević veoma jak sastav za ovu utakmicu, a zanimljivo da u protokolu nema golmana Vladimira Stojkovića. 

Evo i sastava oba tima: 

Rad - Partizan sastavi

Alo.rs

Rad - Partizan sastavi, Foto: Alo.rs
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: