Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi
Alo/Marko Metlaš
Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi

Alo/Marko Metlaš

Partizan Crvena zvezda, Foto: Alo/Marko Metlaš

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je nove kazne Crvenoj zvezdi, Partizanu, ali i Vojvodini i Inđiji. U kasu FSS - a leći će 3.800.000 dinara. Razlog su kazne koje je Disciplinska komisija FSS propisala Partizanu, Crvenoj zvezdi i Vojvodini zbog ponašanja navijača, odnosno Inđiji zbog saopštenja neprimerene sadržine, kada su burno reagovali nezadovoljni sudijskim odlukama.

Direktor Zvezde se hitno vraća iz Podgorice za Beograd - Razlog je Kosovo!

AUTOR: in4s.net, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 11.10.2019. 16:36 Generalnom direktoru FK Crvena zvezda Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru! Foto: Tanjug/Milos Simanovic Kao razlog za takvu odluku crnogorskih vlasti navodi se sumnja da je Terzić podstrekivao reprezentativce te zemlje da ne igraju protiv tzv. Kosova.

Najgore je prošao Partizan koji će zbog bakljade na “večitom” derbiju, kao i vređanja organa Saveza (transparenti i verbalno) morati da plati 1.000.000 dinara, odnosno još 600.000 zbog uvreda koje su zabeleženi i na mečevima protiv Proletera, Javora i Radničkog.

"Orlići" brojali do osam - Partizanov biser se igrao sa vršnjacima

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 11.10.2019. 16:12 - 11.10.2019. 16:18 Omladinska reprezentacija Srbije savladala je u odličnoj predstavi ubedljivim rezultatom 8:0 (5:0) selekciju Litvanije i došla na korak od plasmana u elit rundu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

I Crvena zvezda platiće kaznu zbog lošeg ponašanja navijača na derbiju protiv Partizana, kao i zbog pirotehnike na utakmicama protiv Mačve i Inđije. Crveno - beli moraće iz svoje kase da izdvoje 1.500.000 dinara. Kada je reč o Vojvodini ona je kažnjena zbog uvreda navijača sa 200.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da su se “večiti” i prethodnih dana oglašavali saopštenjima, nije isključeno da pri narednom sastanku Disciplinske komisije FSS uslede i nove kazne, pošto su ovoga puta kažnjeni “samo” zbog navijača.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja