Crvena zvezda novi dres
Foto Facebook / FK Crvena zvezda
Crvena zvezda novi dres

Foto Facebook / FK Crvena zvezda

Crvena zvezda novi dres, Foto: Foto Facebook / FK Crvena zvezda

Žreb za prvo kolo Kupa Srbije, koji je spojio Trepču iz Kosovske Mitrovice i Crvenu zvezdu, momentalno je izazvao proteste iz Prištine. 

PROČITAJTE JOŠ:

Mediji iz Prištine objavili su otvoreno pismo koje je objavio Fudbalski savez te samoproklamovane države, a u kojem se traži od UEFA da zabrani igranje utakmice Trepča – Crvena zvezda.

U tom saopštenju se Trepča naziva „nelegalnim klubom iz Severne Mitrovice“, a za odigravanje utakmice se kaže da bi izazvala destabilizaciju u severnom delu Kosova.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene Zvezde odigraće se 9. oktobra na stadionu FK Čukarički u Beogradu, rečeno je za Kosovo Online u upravi FK Trepča.

Fudbalski klub Partizan se zahvalio svim mališanima i uputio JASNU PORUKU!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 13:28 Sinoć je divna slika iz prestonije Srbije obišla ceo svet, Deca kao navijači na utakmici Partizan - AZ Alkmar, Foto: FK Partizan Fudbalski klub Partizan je izdao saupštenje u kom se zahvaljuje svim mališnima koji su bili prisutni na utakmci protiv AZ Alkmara uz nadu daće to postati praksa i pravilo, a ne izuzeztak.

Prvobitno je bilo određeno da se utakmica odigra 25. septembra u Zvečanu.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana