Stadion "Švajcarska"
ALO!/D.J.Bužić
Stadion

ALO!/D.J.Bužić

Stadion "Švajcarska", Foto: ALO!/D.J.Bužić

* Jang Bojs i Crvena zvezda sutra igraju prvi meč plej ofa Lige šampiona

* Utakmica se igra u Bernu i počinje u 21 čas

* Revanš se igra za šest dana posle prve odigrane utakmice

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju švajcarskom šampionu Jang Bojsu, a naš reporter iz Berna nam je dostavio par slika sa stadiona tog kluba.

Koza Alpina prognozirala: evo ko pobeđuje Zvezda ili Jang Bojs! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Dragutin J. Bužić za Alo! iz Berna DATUM I VREME: 20.08.2019. 21:25 - 20.08.2019. 21:51 Bradicom je pročešljala oba amblema, a onda nam zubima iz ruku otela grb... Švajcarska koza, Foto: ALO!/D.J.Bužić Tražili smo medveda, simbol grada Berna, a na samo 100 metara od stadiona Jang bojsa, naleteli smo na kozu.

Na "Stadionu Švajcarska", u koji je uloženo preko 300 miliona evra, sve je tip-top. A u toaletu, iznenađenje... Na pločicama, pokraj pisoara, nalaze se reči poznatih trenera kao što je Memet Šol ali i nekadašnjeg selektora Francuske Remona Domeneka i mnogih drugih.

Švajcarac provocirao, Milojević ga O'LADIO SAMO TAKO! Dokle, bre, više takva pitanja! (VIDEO)

AUTOR: Tanjug/V.Ž. DATUM I VREME: 20.08.2019. 19:29 - 20.08.2019. 20:05 Trener crveno-belih priznaje da ga inspiriše stadion u Bernu i obeležja Lige šampiona na svakom koraku Vladan Milojević, Foto: AP Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je očekuje pravu igru svog tima na gostovanju Jang Bojsu i veliku borbu za plasman u Ligu šampiona.

Dok obavljate "malu nuždu" u jednom pisoaru, možete da pročitate reči Rolanda Volfarta, bivšeg nemačkog fudbalera koji je igrao i postigao gol protiv Crvene zvezde 1991. godine!

"Dve šanse, jedan gol - to je ono što ja zovem stoprocentonom šansom" -  Roland Volfart!

Toalet na stadionu

ALO!/D.J.Bužić

Toalet na stadionu "Švajcarska", Foto: ALO!/D.J.Bužić

Tu su i mudre reči legende minhenskog Bajerna (odigrao 334 utakmica i postigao 87 golova) i reprezentacije Nemačke: "Ja sebe više doživljavam kao igrača na poziciji koja ne postoji".

Toalet na stadionu

ALO!/D.J.Bužić

Toalet na stadionu "Švajcarska", Foto: ALO!/D.J.Bužić

Legenda Ajntrahta, Bernd Holzenben je odigrao 420 utakmica za taj klub i 40 za reprezentaciju Nemačke, a i njegove reči možete pronaći u toaletu:

"Naši treninzi su bili toliko tajni da ponekad nismo smeli da gledamo sebe".

Toalet na stadionu

ALO!/D.J.Bužić

Toalet na stadionu "Švajcarska", Foto: ALO!/D.J.Bužić

A na istom zidu se nalazi i bivši fudbaler Štugarta, Bohuma, Salcburga i drugih kluba, Kristijan Tifer: "Ako već ne pobedite, bar ne biste smeli da izgubite!" 

"U glavi je samo pobeda! Najvažnija stvar je da se plasiramo u Ligu šampiona" (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 20:11 - 20.08.2019. 20:59 Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se sutra na stadionu "Švajcarska" od 21 sat. RIčmond Boaći i Nikola Žigić, Foto: ALO!

Ovo su samo neki od mnogih citata poznatih fudbalera koji su obeležili istoriju fudbala, u galeriji ispod možete da vidite slike kako izgleda toalet na stadionu "Švajcarska".

Crvena zvezda sutra od 21 sat igra protiv Jang Bojsa prvu utakmicu plej-ofa Lige šampiona!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket