NIJE TREBALO DUGO DA ODGOVORE IZ ZVEZDE Usijanje posle novog saopštenja sa Marakane, da li je ovo tačka na sve priče

Partizan i Crvena zvezda su 163. večiti derbi završili nerešenim ishodom 1:1.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić, Foto: Alo/Marko Meltaš

Na izjavu potpredsednika FK Partizan u kojoj je direktno pomenut generalni direktor FK Crvena zvezda odgovorio je napadnuti Zvezdan Terzić:

"Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova.

Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa. Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima.

Hoće li se ikada završiti "rat" između uprava Zvezde i Partizana?

Ukupan broj glasova: 149

 • Ne: 91% (136)
 • Da: 9% (13)

Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.

I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija. 

Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope.

Za više sportskih vesti zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

 • Korisnik: dno
  20/10/2020 - 07:56
  evo sta uradise sudije.da je bilo posteno sudjenje ne bi se svadjala Srbija a evropa smejala.
 • Korisnik: Nes
  19/10/2020 - 17:37
  Vi će te da se usrećite u LE.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA