Zvezdan Terzić
Alo/Marko Meltaš
Zvezdan Terzić

Alo/Marko Meltaš

Zvezdan Terzić, Foto: Alo/Marko Meltaš

Na izjavu potpredsednika FK Partizan u kojoj je direktno pomenut generalni direktor FK Crvena zvezda odgovorio je napadnuti Zvezdan Terzić:

"Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova.

Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa. Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima.

Hoće li se ikada završiti "rat" između uprava Zvezde i Partizana?

 

Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.

I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija. 

Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nes

19.10.2020 17:37

Vi će te da se usrećite u LE.

dno

20.10.2020 07:56

evo sta uradise sudije.da je bilo posteno sudjenje ne bi se svadjala Srbija a evropa smejala.