Uroš Đurđević
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
Uroš Đurđević

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Uroš Đurđević, Foto: EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Uroš Đurđević biće novi napadač crnogorske fudbalske reprezentacije, prenose tamošnji mediji. 

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Partizana biće na spisku novog selektora Miodraga Radulovića za mečeve u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo. 

Dogovor sa Đurđevićem postignut je još pre mesec i po, zbog čega se on nije našao na spisku reprezentacije Srbije koji je novi selektor Dragan Stojković objavio danas, prenose mediji iz Crne Gore. 

Đurđević je već završio potrebnu papirologiju oko promene državljanstvaa, a očekuje se da on i ranije dođe u Crnu Goru iz Španije, upravo da bi preuzeo dokumenta.

Uroš Đurđević je bio nekada veliki talenat, koji je iz beogradskog Rada sa 19 godina prešao u Vitese, a u sezoni 2015/16 igrao u Palermu u Seriji A, postigavši dva gola. Zatim je godinu i po proveo u Partizanu, prije odlaska u Olimpijakos.

Igra treću sezonu u Sportingu iz Hihona, u španskoj drugoj ligi. U prve dve je postigao 17, koliko je upisao u tekućoj. Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je čak 30 utakmica, uz 16 golova.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

šarena laža na graoraste točkiće

06.03.2021 00:21

E,do danas nisam znao da je pomenuta fudbalska vedeta neke španske 2-3-4 lige nenadoknadiva legenda srpskog fudbala koja će da usreći milo-goru.Možda je Kokezi uskraćena koja hiljadarka iz džepa i preselila se u džep Brana i ostalih milo-goraca mafijaškog ćilima,možda je neko iz oružanih trupa samozvanih navijača parti-za-novac-a koji su sejali smrt i teror ostao takođe bez džeparca, SRPSKI FUDBAL NIJE ništa izgubio! Momku svaka sreća, pamfletu toalet-papir sadržine nek je na čast PROFESIJI.

Mile

06.03.2021 01:33

bas se nasekirasmo ,polutka klasicna