Novi dres Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Novi dres Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Novi dres Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda osvojila je jubilarnu 30. titulu i za nedelju, 19. maj, sprema se crveno-bela šampionska proslava, a dva dana ranije biće upriličena promocija novog dresa na poseban način.

Pročitajte još:

UMALO SENZACIJA U RIMU Federer na bio na kolenima, a onda očitao lekciju Hrvatu! (FOTO)

BEZ IZNENAĐENJA U KLS Partitzan pobedio Megu za 6:0!

SRPSKI GOROSTAS KAO UBICA Boban Marjanović u spektakularnom filmu sa Kijanu Riversom! (FOTO + VIDEO)

Sada već prema tradiciji, crveno-beli spremili su zanimljivo druženje sa navijačima uoči superligaške utakmice, poslednje ove sezone. Za kraj domaćeg prvenstva Zvezda će dočekati Napredak u nedelju (19:00), ali je potrebno da već od 18 sati budete na stadionu „Rajko Mitić“ kako biste prisustvovali dodeli pehara i uveličali šampionsku ceremoniju.

Pre toga, u petak, 17. maja od 14 časova biće organizovana promocija novog dresa za sezonu 2019/2020, i to u Red Star šopu na Marakani.

To znači i da zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa prvotimcima Zvezde, jer će svi igrači biti u klupskoj prodavnici od 14 sati i premijerno ćete moći da vidite i kupite novi dres sa trećom zvezdicom. Cena je 7.990 dinara.

Biće to prilika i da pozdravite šampione koji su doneli 30. titulu na Marakanu, zbog koje se simbolično dodaje treća zvezdica na grb.

Crveno-beli fudbaleri će se, kao po običaju, družiti sa zvezdašima koji dođu i deliti im autograme na specijalnim karticama za ovu priliku, a moći će i da se fotografišu sa njima.

To će biti pravo zagrevanje za nedeljni spektakl i proslavu jubilarne titule, ali i 30. rođendana navijača Delija, zato Zvezda zobe navijače da ispune tribine protiv Napretka kako bi šef stručnog štaba Vladan Milojević i njegovi izabranici odigrali poslednji prvenstveni meč ove sezone u atmosferi za pamćenje.