Nezamenljivi... Roben i Riberi sa saigračima
Profimedia
Frank Riberi

Profimedia

Frank Riberi, Foto: Profimedia

* Sa dve godine doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teže posekotine i povrede lica

* U izboru časopisa Frans Fudbal proglašen je za najboljeg fudbalera Francuske u 2013. godini

* Za reprezentaciju Francuske upisao je 81 nastup i postigao 16 golova

Francuski fudbaler Frank Riberi od danas je zvanično novi igrač italijanske Fiorentine. Kako je saopšteno, 36 - godišnji vezni igrač ugovor je potpisao na dve godine.

Ronaldo nagovestio kraj karijere već sledeće godine!? Jedno je sigurno, NIKO kao on!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 10:53 Pokušaće i sa Juventusom da osvoji Ligu šampiona! Kristijano Ronaldo, Foto: AP Photo/Paul White,File * On je prošlog leta pojačao redove Juventusa * Pet puta je osvojio Ligu šampiona * Sa Portugalom je osvojio Evropsko prvenstvo i prvo izdanje Lige Nacija Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to moze da se desi i sledeće godine.

Francuz je posle 12 sezona u minhenskom Bajernu, sa kojim je osvojio devet šampionskih titula, Ligu šampiona i šest trofeja u kupu Nemačke, odlučio da karijeru nastavi u italijnskoj Seriji A.

U svojoj karijeri igrao je još za Bulonj, Ale, Brest, Mec, Marsej i Galatasaraj. Sa reprezentacijom Francuske bio je drugi na Svetskom prevenstvu 2006. godine u Nemačkoj.

PROĆITAJTE JOŠ:

Podsetimo, "Bild" je pre mesec dana prenosio da je Riberi odlučio da ode van Evrope i tamo završi karijeru, a navodno se tada dvoumio između bogatih ponuda koje su mu stizale od klubova iz Katara i Saudijske Arabije.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!