Mohamed Baja Turej
youtube/JK VIDEOS
Mohamed Baja Turej

youtube/JK VIDEOS

Mohamed Baja Turej, Foto: youtube/JK VIDEOS

Reprezentativac Sijere Leon, Mohamed Baja Turej nije igrao u porazu svoje reprezentacije od Benina (1:0) u meču kvalifikacija za afrički Kup nacija, zbog povrede koju je zadobio u meču sa Lesotom!

PROČITAJTE JOŠ:

On je sa svojim klubom Đurgardenom osvojio titulu, a on je dobio nagradz za najboljeg strelca!

Delovalo je da će sve biti u redu sa njom ali je preminula! Otkriven uzrok smrti supruge crnogorskog fudbalera! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 15:21 Lekari nisu uspeli da je spasu! Ilija i Leti Spasojević, Foto: Instagram/printscreen Kao grom iz vedra neba je stigla vest, da je preminula žena jedne od najvećih fudbalskih zvezda u Indoneziji, Ilije Spasojevića! Crnogorskom fudbaleru Iliji Spasojeviću preminula je supruga Leti posle kraće i teške bolesti, preneli su mediji.

"Skoro sam se u potpunosti oporavio. Nisam imao nikakvu povredu prsrta tokom ili nakon meča sa Lesotom, niko me nije ni nagazio ili udario u nekom duelu. Ali, kada smo se vratili u hotel počeo sam da osećam bol", rekao je Baja Turej za BBC, pa se potom nadovezao:

"Obavestio sam lekare o tome i oni nisu mogli da shvate o čemu se radi i zašto osećam bolove koji su postajali sve jači. Do vremena kada smo dankasnije došli na trening već me je bolela cela noga. Tada sam odlučio da se za pomoć obratim porodici i otišao sam kod 'narodnog' lekara. Ona mi je rekla da bol osećam zbog magičnog objekta na koji sam nagazio u Leone stars kampu a koji je neko tu namerno ostavio želeći da dobijem slonovo stopalo i da tako završim karijeru. Rekla mi je da bi, da sam otišao u bolnici i koristio konvencionalne metode lečenja, moja karijera sigurno bila završena", rekao je ovaj fudbaler.

Baja je ubeđen da mu je to podmetnula osoba koja je ljubomorna na njegov uspeh:

"Verujem u sve što mi je rekla. I ranije sam slušao priče da su se ovakve stvari dešavale u kampu Sijera Leonea. Sada sam to i sam doživeo. Ne želim da otkrijem identitet osobe koja mi je ovo uradila, ali mogu da mu obećam da ću se boriti, da se neće okoristiti ovom situacijom. Nije mi lako trenutno. Ali, sada ne razmišljam o napuštanju reprezentacije, o tome ću misliti kada rešim probleme koji su mi se dogodili sada", zaključio je Baja Turaj.

Odbacio je navode da je izmislio povredu kako ne bi igrao na utakmici, a to vreme je proveo kao gost u televizijskoj emisiji!

BONUS VIDEO

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!