Ukrajina
AP Efrem Lukatsky
Ukrajina

AP Efrem Lukatsky

Foto: AP Efrem Lukatsky

U grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojoj se nalzi i Srbija, polako dolazi do raspleta po pitanju plasmana, a sve bliži završnom turniru su reprezentativci Ukrajine koji su golovima Malinovskog savladali Litvaniju.

Ovo niko nije znao - Ronaldo je svakodnevno obavljao poziv posle kojeg nije mogao da zaustavi suze

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 11.10.2019. 19:37 Suis Lorenco, saigrač Kristijana Ronalda iz pionirskih dana provedenih u Sportingu iz Lisabona prisetio se teškijh vremena koja je proživeo sa jednim od najboljih igrača sveta. Foto: Youtube printscreen "Ako na tren zatvorim oči, prvo sećanje na te dane, prva slika koja mi se pojavi je Kristijano koji plače.

Korak sa Ukrajincima održali su i Portugalci savladaši Luksemburg rezultatom 3:0, a golove su postigli Bernardo Silva, Kristijano Ronaldo i Gonsalo Guedeš.

Posle sedmog kola Ukrajinu samo teorija deli od plasmana na Evropsko Prvenstvo i jedino može da ih ugroz Srbija koja bi morala da ostvari sve tri pobede do kraja, te da Ukrajince savlada sa 6:0, 7:1 ili ubedljivije zbog poraza od 5:0 u Lavovu.

Takođe, Ukrajina mora da izgubi od Portugalije kako bi imala šanse da ispadne, dok bi eventualnom pobedom nad osvajačem Lige nacija i Evropskog prvenstva 2017. dala šansu "orlovima" u borbi za drugo mesto.

Pročitajte još:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kvalifikacije za EURO 2020:

Andora - Moldavija 1:0 (0:0)

(Vales 63)

Island - Francuska 0:1 (0:0)

(Žiru 66p)

Turska - Albanija 1:0 (0:0)

(Tosun 90+1)

Portugal – Luksemburg 3:0 (1:0)

(Bernardo 26, Ronaldo 65, Gedeš 89)

Ukrajina – Litvanija 2:0 (1:0)

(Malinovski 29, 58)

Češka – Engleska 2:1 (1:1)

(Brabec 9, Ondrašek 85 - Kejn 5p)

Crna Gora – Bugarska 0:0

Bonus video: Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja