FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Poslednju superligašku utakmicu ove sezone fudbaleri Crvene zvezde odigraće u nedelju, 19. maja, od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Pročitajte još:

ŠTEDLJIVI PEVCI RAZBILI KASICU PASICU Totenhem nanišanio pojačanje iz Serije A vredno 50 miliona evra! (VIDEO)

BIVŠI AS SITIJA I BARSE DEMANTUJE MENADŽERA Kakva crna penzija! Igraće on još nekoliko godina!

AKO HOĆE, MOŽE U NBA Saigrač uputio divne reči Vasi Miciću pred fajnal for!

Zajednica superligaša donela je odluku o terminu odigravanja mečeva poslednjeg, 7. kola plej-ofa Superlige, kojima se završava domaće prvenstvo.

Crveno-beli su i matematički obezbedili titulu, a protiv Napretka, od 19 sati u nedelju, poslednji put će ove sezone istrčati na svoj stadion.

Ipak, potrebno je da svi zvezdaši ranije dođu na Marakanu. Ceremonija proslave jubilarne, 30. titule počinje već u 18 sati i zato na vreme zauzmite svoje mesto na tribinama.

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

To znači i da će uručenje šampionskog pehara biti uoči utakmice, a da spektakl bude potpun, potrebne su i pune tribine našeg najvećeg stadiona.

Neka tako i bude, ulaz na Marakanu je besplatan i crveno-beli fudbaleri, šef Vladan Milojević i njegovi saradnici zaslužili su da se priredi istinski spektakl i da atmosfera bude za pamćenje, a tom prilikom biće obeležen i 30. rođendan navijača Delija - stajalo je u saopštenju fudbalskog kluba Crvena zvezda.