Tomas Parti
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
Tomas Parti

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Tomas Parti, Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Četvorica članova organizovane grupe pljačkaša, koji su obijali kuće i uzimali vredne stvari poznatih fudbalera, uhapšena je u Španiji, prenose lokalni mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako navodi "El Diario", tri osobe su privedene u Madridu, a jedna u Toledu, nakon serije pljački, poslednje nad vezistom madridskog Atletika Tomasa Partija.

Kod izrednika pronađene su vredne stvari kao što su nakit, 10.000 evra, Partijeva srebrna medalja za viceprvaka Španije i pasoš.

Početkom ove sezone opljačkan je fudbaler Reala Kazemiro i to baš za vreme madridskog derbija protiv Atletika, a ranije su isto iskustvo pretrpeli njegovi saigrači Lukas Vaskez, Isko Alkarkon, Karim Benzema i trener Zinedin Zidan.

Pogba i Zidan se sastali u Dubaiju kako bi dogovorili transfer?!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 08:40 Zidan insistira na Pogbi, dok Perez preferira Eriksena. Pol Pogba, Foto: AP Photo/Rui Vieira Nakon što je celo leto pokušavao da u redove Real Madrid dovede francuskog reprezentativca Pola Pogbu, Zinedin Zidan se sada sa veznjakom Mančester Junajteda sastao u Dubaiju.

Lista je još šira kada se dodaju i ostali fudbaleri koji su bili ili nastupaju u Španiji kao što su Ðordi Alba, Alvaro Morata, Džofri Kondogbija, Kevin Prins Boateng, Ezekijel Garaj, Artur, Ðerar Pike, Hoakin...

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu