Zlatan Ibrahimović, Milan
EPA
Zlatan Ibrahimović, Milan

EPA

Zlatan Ibrahimović, Milan, Foto: EPA

UEFA je pokrenula istragu zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na prvom meču 1/16 finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odgiranom u četvrtak u Beogradu. Ovu informaciju iz Niona su najavili u zvaničnom saopštenju pozivajući se na član 31 Disciplinskog postupka u domenu etike i discipline.

Na tapetu će biti uvrede na rasnoj osnovi koji je u četvrtak 18. februara jedan Zvezdin navijač uputio kao švedskom veteranu nazivajući ga "prljavim Balijom", što aludira na Ibrahimovićevo poreklo. Samo dan posle ovog ispada, koji je srećom ostao u senci sadržajnog fudbalskog meča, oglasila se Crvena zvezda, koja se izvinila Ibrahimoviću uz poruku da će počinilac biti pronađen i sankcionisan.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Filava

23.02.2021 17:16

Pa jesu li ga našli?Ne verujem da je baš toliko teško...

zoran

23.02.2021 17:41

Ne kazna vec izbacivanje iz svih takmicenja. Ja sam Zvezdas da ne pomisli neko da ne navijam za Zvezdu. Ogorcen sam.

XXL

23.02.2021 18:01

Naravno expresna reakcija UEFA pa zar srbadija misli da tamo sede kompletni idioti i da ne znaju za naše navijače i bunkere po stadionima. Ovaj ima sreće što ga nisu bunkerisali.

Sumadinac

23.02.2021 19:18

Zvetdas sam volim ovaj klub ali tako im i treba samo napred držite kriminalce po stadionu i manijake daleko ćete dogurati. Nemogu da verujem da ga nisu našli a kao drugo oni koji su ih pustili u stadion morali bi naj vecu odgovornost da snose.