Grobari/ Partizan - Plzen
Alo!/V. Marković
Grobari/ Partizan - Plzen

Alo!/V. Marković

Grobari/ Partizan - Plzen, Foto: Alo!/V. Marković

* Partizan nema pobedu protiv turskog kluba

* Meč između fudbalera Partizana i Malatije igra se večeras od 21 sat

* Prošle godine, Bešiktaš ih je izbacio u poslednjem kolu 

Fudbalski klub Partizan, pred večerašnji šusret sa turskom Malatijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, apelovao je na navijače da ne pevaju, ne recituju i ne ispisuju reči pesmama ili parole koje su političke ili sadrže u sebi mržnju i pozivaju na nasilje.

"Na redovnom organizacionom sastanku koji fudbalski klubovi imaju pre svake evropske utakmice u prisustvu izaslanika Evropske kuce fudbala, FK Partizan je upozoren da UEFA ima saznanja da je običaj da se na utakmicama koju crno-beli igraju sa turskim klubovima peva pesma za koju smatraju da je rasistička. Turska policija je upozorila MUP Republike Srbije i UEFA kao i predstavnike najviših državnih organa naše zemlje, tražeci da se u slučaju da se ta pesma cuje na tribinama stadiona Partizan primeni UEFA procedura u tri koraka za rasisticke ispade. Posebno je istaknuto da na mečevima pod okriljem UEFA nema mesta politici", stoji u saopštenju kluba iz Humske i dodaje se:

Odgovorio na provokacije Hrvata iz Kopenhagena na šmekerski način!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:26 Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20 sati.

 

Fudbaler Kopenhagena o rivalu : "Zvezda je suvi prosek, imaju samo dvojicu igrača, nisam čitao njihove parole pošto ne znam ćirilicu!"

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 12:27 - 08.08.2019. 13:08 Revanš na stadionu "Parken" na programu je sledećeg utorka. Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš * Zvezda je povela u 44.

 

Navijači Intera priredili strastven doček Belgijancu, ovo znači kraj za Ikardija!

AUTOR: Tanjug-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 12:01 Čim prođe lekarske preglede potpisaće petogodišnji ugovor vredan 7,5 miliona evra po sezoni. Lukaku, Foto: AP/ Martin Rickett * Karijeru je počeo u Anderlehtu * Potom ga je doveo Čelsi * Igrao je i za WBA i Everton pre nego što je prešao u Junajted Belgijski napadač Romelu Lukaku doputovao je u Milano kako bi završio transfer u Inter iz Mančester Junajteda.

 

Vučić oduševljen Marinom, svim srcem uz crno-bele!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:47 Predsedniku Srbije se dopao novi pristup razmišljanju srpskih klubova! Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Jutro" na Prvoj * Rekao je da će svim srcem navijati za Partizan protiv turske Malatije * Dotakao se i Zvezdinog poraza Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da će navijati večeras za Partizan protiv Malatije, kao i za Zvezdu u revanš utakmici sa Kopenhagenom koja se igra u utorak.

 

"Molimo sve navijače Partizana, kao i simpatizere kluba da pre, tokom i nakon utakmice na stadionu Partizana ne pevaju, ne recituju i ne ispisuju reci pesmama ili parola koje su politicke ili sadrže u sebi mržnju i pozivaju na nasilje ( zakolji, ubij, smrt, mrzim, balije….) kao i sve ono što može uvrediti grupu ili pojedinca koji je akter ili prisutan kao posetilac jednog fudbalskog događaja".

Partizan - Mačva

ALO!/Marko Metlaš

Partizan - Mačva, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Navodi se i da se FK Partizan već tri godine nalazi pod uslovnom kaznom i svaki incident takvog tipa na stadionu neće dovesti samo do plaćanja velike novćane kazne ili igranjem pred praznim tribinama, već i mogućim izbacivanjem kluba iz daljih evropskih takmičenja.

"Apelujemo na sve navijače koji ce veceras biti na stadionu da zbog rigoroznih pravila UEFA i pomenute uslovne kazne poštuju sve procedure vezane za ulaz na stadion, da ne sede ili stoje na ogradi, da ne zakrčuju prolaze na tribinama, da ne ubacuju predmete na teren i ispuštaju krike koje asociraju na pojedine životinje. Nepoštovanje reda i bilo koje od navedenih stavki može dovesti do drakonskih mera po naš klub sada kada rezultatima, željom i motivom možemo da se izborimo za mesto pod Evropskim fudbalskim nebom! Budimo jedinstveni samo u jednom, da Partizan večeras pobedi!", stoji u saopštenju Partizana.

Meč između fudbalera Partizana i Malatije igra se večeras od 21 sat.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića