Mateja Kežman
instagram
Mateja Kežman

instagram

Mateja Kežman, Foto: instagram

Iza mladenaca je po jedan brak, a ovog puta Mateja Kežman je rešen da njegova ljubav sa Tarom bude večna. Iako se retko oglašava kada je reč o njegovom privatnom životu, Kežman ovog puta nije odoleo i u svom stilu, kao veliki vernik, poručio je - "Uz Božji Blagoslov, našu veru i ljubav do kraja ovozemaljskog života bićemo zajedno".

Tara i Mateja, koji dele avanturistički entuzijazam, ljubav prema prirodi, prema Adi Bojani i neformalnim stvarima, su prezadovoljni kako je izgledala njihova svadba.

- Muzičari, gosti, porodica i prijatelji su zajedno sa našom energijom i ljubavlju naše venčanje napravili bajkovitim. Sigurno ćemo zajedno sa prijateljima i porodicama ovaj dan pamtiti do kraja života - istakao je nekadašnji sportista.

Mateja Kežman i Tara Šumonja na venčanju

Instagram printscreen

Mateja Kežman i Tara Šumonja na venčanju, Foto: Instagram printscreen

Mateja se posebno zahvalio kvartetu violina koji je uz najlepše muzičke note ispratio čin večanja, zatim bendu i pevačima koji su, kako kaže "muzički program i kompletan dan učinili čarobnim". Gosti, kao i mladenci bili su oduševljeni umećem Miška Plavog koji je sa harmonikom razgalio goste i na plaži napravio pravu žurku, što su neki od njih i kometarisali na društvenim mrežama.

Na Kežmanovom venčanju bilo je troje njegovo dece iz prvog braka sa Emilijom Kežman, dok je njegov sin iz vanbračne zajednice sa Marijom Perković izostao, budući da je suviše mali za svadbena veselja. Kežmanova majka i brat takođe su bili uz njega i izuzetno se veselili njegovoj sreći i novom početku. 

Komentari (2)

Gorazde

03.09.2018 13:41

Sta reci osim boze nedaj nit se zna kad se vjeco ni kad se razvjeco

Ja

03.09.2018 15:16

Kad se vec toliko velica vera i Bog, gde su zaveti pred njim??