Mališani Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Mališani Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Mališani Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će organizovati “Otvoren dan“ u subotu na terenima iza juga Marakane, kada će mališani imati priliku da se testiraju pod komandom Zvezdinih trenera, kao i da prisustvuju utakmici prvog tima protiv Mačve. Okupljanje zainteresovanih dečaka rođenih od 2009. do 2012. godine je u 16:30 kod ekonomata našeg kluba.

Članovi kluba imaće beslatan ulaz na severnu i istočnu tribinu protiv Mačve!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 19:43 Crvena zvezda u subotu od 19 časova dočekuje ekipu Mačve. Delije, Foto: Alo.rs Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je cene karata za utakmicu 10. kola Superlige Srbije protiv Mačve iz Šapca, a članovi kluba imaće beslatan ulaz na severnu i istočnu tribinu.

Nakon “Otvorenih dana“ u našim regionalnim centrima Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu, u saradnji sa Proleterom, Feniksom i Apolonom, ovog puta će svi zainteresovani mališani imati priliku da se pod komandom Zvezdinih trenera oprobaju na terenima Omladinske škole.

Degenek, Ben i Vukanović potpisali slavlje Zvezde u gradskom derbiju (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 25.09.2019. 20:54 Crvena zvezda je u zaostalom meču 2. kola Super lige srbije savladala Voždovac rezultatom 3:1. Foto: FK Voždovac Fudbaleri Crvene zvezde su pogocima Degeneka, Bena i Vukanovića stigli do nove prvenstvene pobede, a pogodak Mašovića za domaćina samo je ublažio poraz "zmajeva".

Zainteresovana deca rođena od 2009. do 2012. godine treba da dođu kod ekonomata Crvene zvezde u subotu od 16:30, i da sa sobom ponesu opremu za trening (majica, šorc, kostobrani i kopačke). Dečacima će u prvom delu treninga biti testirane motoričke sposobnosti, nakon čega će igrati fudbal.

Milojević posle pobede otkrio čime nije zadovoljan u igri Zvezde (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 25.09.2019. 22:07 Crvena zvezda je na gostovanju Voždovcu slavila rezultatom 3:1. Posle povratka na pobednički kolosek Vladan Milojević, šef stručnog štaba crveno-belih, sumirao je utiske. FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda "Želeli smo da odigramo dobru utakmicu i uspeli smo u tome.

- Naš klub nastavlja sa tradicijom organizovanja “Otvorenih dana” u okviru kojih sva zainteresovana deca mogu da treniraju pod komandom trenera naše Omladinske škole. Nakon što su “Otvoreni dani” u Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu prošli uspešno, odlučili smo da organizujemo testiranje na terenima iza juga Marakane. Pozivamo svu zainteresovanu decu da dođu, da se druže sa svojim vršnjacima i da se nametnu za crveno - beli dres – rekao je Vladimir Cvjetićanin, koordinator baze Omladinske škole Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Svi dečaci koji budu došli na otvoreno testiranje koje organizuje Omladinska škola Crvene zvezde imaće priliku da prisustvuju i utakmici prvog tima protiv Mačve, koja se igra u subotu sa početkom od 19 časova.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"