Radnički Niš - OFK Bačka
FK Radnički Niš
Radnički Niš - OFK Bačka

FK Radnički Niš

Radnički Niš - OFK Bačka , Foto: FK Radnički Niš

Frka u Nišu zbog bivšeg igrača Crvene zvezde - Slavoljub Đorđević se oprostio od omladinske ekipe fudbalera crveno-belih, a mnogi su posumnjali da će preuzeti Radnički iz Niša. Tim povodom, munjevito su se oglasile Nišlije, koje odbacuju tu mogućnost, štaviše, to vide kao pokušaj destabilizacije pred duel Kupa Srbije.

Nišlije igraju protiv Čukaričkog derbi četvrtfinala Kupa, a direktor Dejan Propadalo zapitao se zašto se ova priča objavila dan pred meč.

- Radnički neće promeniti trenera. Radoslav Batak je pokazao da zaslužuje mesto na klupi našeg kluba, sa njim smo razgovarali o produžetku saradnje. Sa Slavoljubom Đorđevićem niko na 'Čairu' nije razgovarao. Ponoviću, Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub - rekao je Propadalo.

Čukarički je domaćin Radničkom u sredu u 15 časova, u 17.30 igraju Radnik i Partizan, u 20.00 se sastaju Vojvodina i Mladost. Crvena zvezda je prvi polufinalista, pobedom nad Inđijom sa 2:1.