Trening Crvene zvezde u Kopenhagenu
Alo! V. Zogović
Trening Crvene zvezde u Kopenhagenu

Alo! V. Zogović

Trening Crvene zvezde u Kopenhagenu, Foto: Alo! V. Zogović

Kao i uvek do sada kada igra u gostima tako i ovoga puta u Kopenhagenu, Crvena zvezda imaće veliku podršku svojih vernih navijača sa tribina. "Delije" će se ovoga puta okupiti u 16 časova na Trgu "Gammeltorv" u glavnom gradu Danske. 

Danci poručili "Delijama": URADITE LI OVO izbacivaćemo vas sa stadiona!

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 12.08.2019. 21:49 - 12.08.2019. 21:58 Tribina na kojoj će biti smešteni gostujući navijači biće otvorena dva sata pre početka utakmice Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: ALO! D.Bužić Fudbalski klub Kopenhagen saopštio je da će navijačima Crvene zvezde na sutrašnju utakmicu biti dozvoljen ulaz samo na deo tribine koji je njima namenjen.

Karte za tribinu sa navijačima Crvene zvezde prodavaće se i sutra, na dan utakmice, od 13 do 17 sati u hotelu Imperijal (adresa: Vester Farimagsgade 9, DK 1606). Očekuje se da na stadionu bude prisutno barem 1000 - 1500 navijača.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdi, po pravilima UEFA, pripada 5% ulaznica za njene navijače, ukupno 1.700 koje su prosleđene klubu sa "Marakane" (1000 za navijače koji kreću iz Beograda i Srbije, cena 20 eura), međutim interesovanje za utakmicu daleko prevazilazi ovaj broj. Stadion u Kopenhagenu ima kapacitet od 38.000 mesta, a po svom izgledu podseća na salcburški, na kome je prošle godine izboren istorijski ulazak u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom