Uva UEFA
AP Claude Paris
Uva UEFA

AP Claude Paris

Foto: AP Claude Paris

Sve je veći broj onih koji žele da, iz bezbedonosnih razloga, promene domaćina finala za "ušati trofej" u trenutku kada turska vojska vrši operacije protiv Kurda na severu Sirije.

Pročitajte još:

"Držaćemo se autonomije i nezavisnosti u sportu, ali sigurno ne možemo da zamenimo Ujedinjene nacije, Evropsku uniju, države, diplomate, ambasadore i ostale policijske institucije. Posle toga, odluka biće doneta u saradnji sa Izvršnim odborom i predsednikom UEFA", rekao je Uva za Tutomerkato.

Podržao teroriste pa osto bez kluba - Nemci najurili igrača zbog strašne poruke

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 15.10.2019. 09:46 Nemački drugoligaš Sent Pauli otpustio je turskog fudbalera Čenka Sahina zbog javne podrške turskoj vojsci u operaciji na severu Sirije. Sahin, Foto: Printscreen Sahin je putem Instagrama pozdravio ofanzivu Turske na Kurde u Siriji, posle čega je klub reagovao saopštenjem da takav potez nije "u skladu sa vrednostima kluba".

UEFA je već odredila domaćine finala LŠ za naredne tri sezone, pa će tako Sankt Peterburg biti organizator 2021, Minhen 2022, a London 2023. godine.

Bonus video: Dolazak fudbalera Zvezde i Delija na Jarinje