Rad - TSC Bačka Topola
fkrad.rs
Rad - TSC Bačka Topola

fkrad.rs

Rad - TSC Bačka Topola, Foto: fkrad.rs

- Mi se nadamo pobedi, želimo da igramo našu napadačku igru, da dominiramo i da tako dođemo do sledećeg kola - rekao je generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi.

Trener Zoltan Sabo je oprezan.

– Ne mogu u ovom trenutku da kažem da li sam zadovoljan žrebom, voleo bih da smo domaćini, ali šta da se radi. Ako prođemo, biću zadovoljan. Ipak, igramo u gostima, tako da mi ta činjenica ne dozvaljava nam da kažem da smo izraziti favoriti. Iz nekog generalnog poređenja moldavskog i srpskog fudbala, proizilazi ta ocena da smo favoriti - dodao je Sabo.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

teodor

10.08.2020 19:35

TSC ima vrlo dobar tim za nase uslove i kao nova pojava raduje sve ljubitelje fudbala u Srbiji. Uz to, TSC igra apsolutno posteno i ne sluzi mocnicima (a zna se ko je,ko su, ti) zafilijalu i razvoj igraca. A narocito, ne daj boze, da bude sigurica za bodove istima. Zato mi je drag ovaj klub i samo neka nastavi. Kao takvi su retki u Srbiji i mogu se pridruziti jednom Vozdovcu, Cuki, Lucancima. Ja im zelim svu srecu u Evropi a vidim da su se pristojno pojacali i nisu rasprodali tim kao drugi.