FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda , Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova i 15 minuta dočekati Proleter u okviru poslednjeg kola skraćenog izdanja Superlige Srbije, takmičenja u kojem je klub trijumfovao treći put u nizu. Sa stadiona Rajko Mitić najavljuju veliki spektakl! Titula je izvojevana kroz 30 teških izazova koje su fudbaleri imali, prvo predvođeni Vladanom Milojevićem, a potom i Dejanom Stankovićem. 

Crveno-bele vedete su zaslužile pune tribine i podršku u subotu, poručuju iz kluba, a spremljena je proslava titule kakva do sad nije viđena na ovim prostorima. To je ukupno 31. trofej državnog prvaka za klub čije su pristalice kroz istoriju pokazivale kako se voli Crvena zvezda i demonstrirale odanost u najlepšim, ali i najtežim trenucima. Iz kluba tvrde da da će posle subotnjeg spektakla svaki navijač koji odluči da dođe - otići kući sa stadiona nasmejan, srećan i ispunjen. "Jer to je Crvena zvezda, a mi Vam spremamo nešto veliko" - navodi se na sajtu kluba. Za sve tribine je ulaz besplatan.

"Napunimo Marakanu do poslednjeg mesta i pozdravimo naše šampioni, jer oni su to zaslužili! Svi na stadion, igra Zvezda šampion!" - poručuju na kraju iz najtrofejnijeg srpskog kluba.