Partizan - Malatija
FK Partizan
Partizan - Malatija

FK Partizan

Partizan, Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan objavio je da od utorka 01.10. počinje prodaja kompleta karata na blagajnama stadiona FK Partizan za utakmice Lige Evrope. Cene ulaznica za utakmice protiv Astane i Mančester junajteda su 4.000 dinara za južnu i severnu tribinu, 6.000 za bočne delove istoka i zapada, a 8.000 dinara za centralne delove tih tribina. Za mesto u ložama potrebno je izdojiti 40.000 dinara za obe utakmice.

Šveđanin kog Srbi ne pamte po dobrom na centru u Kazahstanu

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 30.09.2019. 16:09 UEFA je danas odredila arbitre na utakmicama drugog kola Lige Evrope, a za glavnog sudiju na meču Astane i Partizana delegirala je Mohameda Al Hakima. Partizan, Foto: Alo Vladimir Milosevic Švedskom arbitru iračkog porekla će pomagati zemljaci Federik Klajver i Mahbod Biđi uz aut liniju kao i četvrti sudija Martin Strongberson.

Ulaznice za grupnu fazu Lige Evrope će se prodavati isključivo kao kompleti dakle za oba meča zajedno. Moguće je kupiti do četiri kompleta po kupcu uz lični dokument sa slikom ( lična karta, pasoš…) i omogućeno je plaćanje platnim karticama.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan će najpre u trećem kolu Grupe L, 24. oktobra od 18.55 u Beogradu ugostiti ekipu Mančester junajteda, a 12. decembra u poslednjem šestom kolu dočekaće Astanu od 21 čas.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana