Jovana Đorđević
Instagram/callmelolita
Jovana Đorđević, Foto: Instagram/callmelolita

Supruga Filipa Đorđevića, Jovana, jedna je od najatraktivnijih žena srpskih fudbalera. Njene provokativne objave na društvenim mrežama ostavljaju bez daha muškarce.

Jovana se ponovo oglasila, ali ovoga puta nije u pitanju neka seksi fotka, već zanimljiva anegdota iz karantina u Italiji.

Jovana Đorđević, Foto: Instagram/callmelolita

Kako je navela, u stanu do njenog komšije imaju prilično bučne seksualne odnose, tako da ih cela zgrada čuje.

"Stan do nas, komšija koji dolazi s vremena na vreme sa svojom kres varijantom koja je toliko glasna da cela zgrada odzvanja tokom njihovog seksa. Inače, stanari u zgradi su uglavnom stariji ljudi i imam neki utisak da misle da smo to mi, pošto su počeli veoma čudno da me gledaju u poslednje vreme. Tačnije, jedna baba mi je pre neki dan očitala bukvicu, jer sam sišla po paket od kurira i zaboravila da ponesem ključ, pa sam morala da zvonim svima da mi bilo ko otvori (suprug je bio u nabavci), a ranije je uvek bila veoma ljubazna."

Na kraju je konstatovala.

"Htela sam da vas pitam šta bi vi uradili na mom mestu, ali sam u međuvremenu izašla i j*bala im majku", napisala je Jovana na Tviteru.

Komentari (1)

Nikola

06.04.2020 16:58

Igrom slucaja znam devojku iz vidjenja iz n sada sam ona je iz veternika zena izgleda ko boginja verujte mi uzivo stravicno lepa