Slavoljub Đorđević
youtube/printscreen/
Slavoljub Đorđević

youtube/printscreen/

Slavoljub Đorđević, Foto: youtube/printscreen/

Ipak, deluje pomalo neverovatno, ali na konferenciji za medije o ovim ružnim scenama izgovoreno je tačno - nula reči!

Kao da se ništa nije dogodilo izgledala su obraćanja Lazetića i Đorđevića.

"Ja sam trener i moram da se fokusiram samo na fudbal, na fudbalske stvari sa terena. Ovo je bilo najslabije poluvreme (prvo) u polusezoni. Momcima sam na poluvremenu rekao "kako igramo, dobro je što gubimo samo 1:0." Kao i da imamo priliku u nastavku da popravimo stvari. Moram da istaknem i to da sam jako ponosam na svoje igrače kako su izgledali i kako su se borili protiv svega i da im čestitam što su uspeli da barem osvoje bod, kada već nismo mogli do pobede", rekao je Lazetić posle meča.

"Hteo bih da čestitam Metalcu za sve što su postigli od početka prvenstva. Kao što sam rekao u najavi, uz Proleter su najveće iznenađenje. Generalno možemo da budemo zadovoljni bodom, uzeli bismo ga da su nam ponudili pre meča, ali nikada ne možete da budete zadovoljni kada ispustite pobedu. Što se tiče nekih drugih stvari, dobro smo analizirali Metalac i dali smo gol u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme smo ih svesno pustili da igraju da bi imali prostor da napadnemo dubinu. Imali smo polukontre i prekide gde smo jako loše radili", istakao je Đorđević.

Incident i sukob između dvojice trenera može se videti na snimku počev od 3:25.

On ništa nije rekao o situaciji iz 76. minuta, a i prema izjavi Đorđevića činilo bi se kao da se ništa tada nije ni dogodilo.

PROČITAJTE JOŠ: