Dejan Stanković (Crvena zvezda)
FK Crvena zvezda
Dejan Stanković (Crvena zvezda)

FK Crvena zvezda

Dejan Stanković (Crvena zvezda), Foto: FK Crvena zvezda

Plasirali su se fudbaleri Crvene zvezde u osminu finala Kupa Srbije pobedivši Zlatibor 4:2, a utiske posle meča koji je obeležio preokret, izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

- Čudna utakmica. Dominirali smo od prvog momenta, trebali da imamo dva ili tri pogotka prednosti, a praktično smo iz prvog šuta primili gol. Isto tako je bilo i u nastavku igre, iz jedinog pokušaja smo primili gol. Izabrali smo teži put, a ja ne bih više da preokrećemo rezultat. Moramo da budemo koncentrisani u odbrani. Protivnik nam po meču napravi jednu ili dve prilike, a u tim situacijama moraš da budeš jak i da ne primiš gol - počeo je Stanković.

Pohvalio je Stanković igrače koji su sa klupe ušli u igru i naveo da su najzaslužniji za preokret.

- Igrači sa klupe su preokrenuli utakmicu, tako da je utisak da su izmene bile prave. Čestitam igračima. Nema dileme, čak i kada se pogleda statistika vidi se da smo bili bolji. Ipak, ne želim više da protivniku dajemo prednost. Praktično sam došao do toga da na poluvremenu nisam imao šta da kažem igračima, jer smo zaslužili da vodimo 3:0, ali pita se i protivnik. Istrčali smo se, momci su pokazali karakter i moramo da ostanemo fokusirani do kraja poslednjeg ciklusa za ovu polusezonu. Neće biti lako - zaključio je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: