Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

"Čestitao bih svojim igračima na dobroj utakmici i pobedi posle pauze. Duel protiv poletnog i mladog Rada nam je predstavljao dobar test. Tražio sam da otvorimo utakmicu ranim golom što smo i uradili. Kontrolisali smo rezultat, iako je posle Radovog gola ušao mali nemir u naš tim, trećim pogotkom smo rešili pitanje pobednika. Očigledno je da smo imali rezultat, ali smo ponovo došli do situacije da nam padne koncentracija i to ćemo analizirati. Uglavnom, zadovoljan sam pobedom, uknjižili smo tri boda i idemo dalje", rekao je Milojević.

Pročitajte još:

Duel sa pretposlednjim timom nsa superligaškoj sceni bio je prilika da crveno-beli pokažu nešto ofanzivnije izdanje, a strateg šampiona Srbije obradovao je zvezdaše najavom da će ubuduće češće igrati sa dva špica.

 

"Bio sam u nedoumici oko tima koji će početi utakmicu. Dosta igrača se vratilo sa reprezentativnih pauza. Hteo sam da ih sačuvam za utakmicu u utorak, a istovremeno da probamo nešto novo. U budućnosti ćemo češće igrati sa dva špica. Mislim da imamo veoma kvalitetne napadače. Imali smo problem sa Boaćijem i njegovom povredom, ali očekujem ga uskoro ponovo u timu. Kao treneru mi je drago što imam tri fenomenalna špica. Drugačija je formacija, pokušavamo da igramo raznovrsnije, ali za sve je potrebno vreme", naglasio je Milojević.

Vojvodina i Čukarički odigrali za tron Superlige Srbije! Ovim rezultatom se ONI najviše raduju!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 18.10.2019. 20:16 12.kolo Superlige Srbije! Čukarički - Vojvodina, Foto: FK Čukarički Fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine u deribju 12. kola Superlige Srbije, odigrali su nerešeno bez golova! Utakmica između drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli bila je solidna, sa nekoliko prilika na obe strane, ali na kraju niko nije uspeo da zatrese mrežu i da bar na kratko bude prvoplasiran tim!

Bonus video: Dolazak fudbalera Zvezde i Delija na Jarinje

 

Komentari (1)

Драган Гиљен

19.10.2019 14:42

Са два шпица нема кикса!