Nenad Milijaš (Crvena zvezda)
FK Crvena zvezda
Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Foto: FK Crvena zvezda

Nenad Milijaš, jedan od asistenata u stručnom štabu Dejana Stankovića, izneo je utiske posle trijumfa Crvene zvezde nad Akademijom Pandev - 5:0.

- Utakmicom sam zadovoljan, ali prvim poluvremenom ne mogu da budem. Ne sme tako da se igra, ni da se demonstrira takav odnos prema grbu ni na prijateljskoj utakmici. Ipak, momci su svesni toga, pa smo u drugo poluvreme ušli baš kako smo planirali i kako se spremamo, tako da je na kraju sve dobro ispalo - rekao je Milijaš.

Crvena zvezda je postigla deset pogodaka na tri pripremne utakmice.

U nedelju od 15 časova je i generalna proba protiv Šahtjora.

- Lepo je postizati golove i u prijateljskim utakmicama. Samo treba da nastavimo tamo gde smo stali, u šta ne sumnjam, jer su se momci dobro spremili. Što se tiče generalne probe, Šahtjor je kvalitetna ekipa, ali mi iz utakmice u utakmicu bivamo sve bolji. Mislim da smo spremni i da će to biti dobro - podvukao je Milijaš.

Utiske posle najubedljivije pobede na zimskim pripremama izneo je strelac trećeg gola Mirko Ivanić.

- Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, veoma sam zadovoljan. Verujem da je i šef stručnog štaba Dejan Stanković zadovoljan prikazanom igrom. Najvažnije je da smo pobedili i da se niko od igrača nije povredio. Okrećemo se pripremama za narednu kontrolnu utakmicu, koja nas očekuje u nedelju protiv Šahtjora, biće to ujedno i najteža provera na ovim zimskim pripremama – istakao je Mirko Ivanić.

Vezni fudbaler nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je uspeo i na utakmici protiv Akademije Pandev da se upiše u listu strelaca.

- Mnogo nam znači činjenica da smo do sad postigli deset golova, a pri tom nismo primili nijedan. Upravo to je pokazatelj da odlično radimo, da smo na dobrom putu, ali i da moramo da nastavimo tako. Trudiću se da kada počne prvenstvo nastavim tamo gde sam stao prošle polusezone i verujem da ćemo biti još bolji kada se nastavi sezona – zaključio je Mirko Ivanić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: