Ljupko Petrović
Alo Marko Metlaš
Ljupko Petrović

Alo Marko Metlaš

Foto: Alo Marko Metlaš

Petrović, koji je vodio Zvezdu do titule prvaka Evrope 1991. godine, preuzeo je na sebe odgovornost poraz od Beroea (2:1) proteklog vikenda u tamošnjem šampionatu.

Pročitajte još:

"Uprkos pokušajima rukovodstva da ga ubedi da ne žuri sa takvom odlukom, Srbin je bio čvrst u svojoj želji, koja je na kraju i ispoštovana", navodi se na sajtu kluba i Petroviću poželeo puno uspeha u budućnosti.

Iskusni 72-godišnji trener tako je završio mandat u drugom klubu iz Sofije, posle velikog rivala Levskog u kome je bio dva puta, uz čak tri na klupi Liteksa iz Loveča.

Uzda se u Miloševićevu viziju, očekuje mnogo! Uporedio crno-bele sa Crvenom zvezdom

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 13:34 - 02.10.2019. 13:47 Nada se da će oba naša kluba dobro proći u Evropi. Ljubiša Tumbaković, Foto: FSS Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izneo je pohvale na igre Partizana i Crvene zvezde u Evropi i poručio da je sada red na crno-bele da obraduju narod protiv Astane u Ligi Evrope, nakon što je ekipa Vladana Milojevića savladala Olimpijakos (3:1) u Ligi šampiona.

Tokom duge karijere vodio je mnogobrojne klubove poput Vojvodine, sa kojom je senzacionalno došao do titule šampiona Jugoslavije 1989, isto je uradio sa Crvenom zvezdom dve godine kasnije i u istoj osvojio Kup evropskih šampiona u Bariju, a radio je kao trener Espanjola, Penjarola, Olimpijakosa, PAOK-a, Šangaj Šenhue, Peking Guana...

Bonus video: Odbojkaši Srbije slave pobedu Crvene zvezde