Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

"Nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim na htenju. Imali smo mnogo više od igre, mnogo šansi i opet nismo uspeli da iskoristimo neke od njih. Falilo je energije. Verovatno smo sa ovim izgubili borbu za titulu. Mislim da nije realno očekivati da mi uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima", rekao je Miloševicić novinarima posle meča.

Novinari su Milošević pitali na koje okolnosti tačno misli.

"Rekao sam da neću da komentarišem suđenje. Znate vi koje su to okolnosti. Prosto je nemoguće ući u borbu za titulu. Ako se to nekome ne sviđa, ne mogu da lažem druge, ali ne mogu da lažem i sebe", rekao je Milošević.

Pročitajte još:

On je upitan i koja je onda svrha igranja do kraja prvenstva.

"Trudićemo se da damo sve od sebe do kraja prvenstva, da radimo najbolje što umemo. I to je to", rekao je Milošević i osvrnuo se na podršku navijača koju je dobio na kraju meča:

"Naravno da podrška znači, ima ljudi koji vide sve".

Stojković se jedva obuzdao, navijači gađali sudiju bakljama, a sve zbog ove situacije (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 06.10.2019. 19:20 Duel Partizana i Voždovca je doneo pregršt bure i oko devet minuta prekida tokom prvog poluvremena. Foto: Alo Vladimir Marković Gosti su na odmor otišli sa golom prednosti zahvaljujući pogotku Nemanje Nikolića sa bele tačke.

On je istakao da sve što je do Partizanove igre njegova krivica i odgovornost.

"Individualne greške ne mogu da zamerim, to se dešava, posebno kada su mladi igrači u pitanju. Ne možete ih zbog toga precrtati i kriviti", zaključio je Milošević.

Bonus video: U Nišu oterali momka i devojku sa tribine jer navijaju za Partizan

 

Komentari (1)

milomir.dv

07.10.2019 10:40

U čije ime plače?Nek da ostavku..