ČUDO OD DETETA! Tražite novog fudbalskog čarobnjaka? Izvolite! (VIDEO)

Koji vam sport pada na pamet kada se pomene pribaltička država Letonija? Fudbal sigurno ne. E, to će se veoma brzo promeniti!

Kristaps Grabovskis
Kristaps Grabovskis, Foto: Printscreen Youtube

Za svega nekoliko godina pod reflekrotima svetske fudbalske scene pojaviće se Kristaps Grabovski i naslediće Mesija, Ronaldinja, Ibrahimovića i druge sada aktuelne virtuoze s loptom.

Ovaj klinac iz Letonije ima 12 godina, a njegove fudbalske majstorije već su oduševile milione ljudi širom sveta. S obzirom na to kako sada, sa jedva 123 centimetra i visine i 29 kilograma težine, barata loptom, realno je očekivati da će za već četiri, najviše pet godina, debitovati u prvom timu nekog od evropskih fudbalskih velikana.

Kristapsovo baratanje loptom toliko je neverovatno da ga već sada porede sa fantasičnim Mesijem. Iako je od većine nii skoro za glavu, vršnjake je odavno prerastao po umeću. Ono što ovaj mališan radi s loptom toliko je čudesno da ćete se s jedne strane nasmejati zbog onoga što radi protivnicima, a sa druge ostati bez teksta svaki put kada se setite kolicni je i koliko ima godina.

Osim što fenomenalno dribla, on voli i da asistira, a ima i odličan šut.

Nema sumnje, ovaj momčić je budućnost svetskog fudbala.

Uživajte!

 

 

 • Korisnik: Pera Detlic
  26/07/2017 - 09:45
  Mali je extra talenat samo neka nastavi tako...
 • Korisnik: Vuki
  26/07/2017 - 04:44
  Fudbal, je za retardirane..
 • Korisnik: ljubomilko
  25/07/2017 - 18:46
  Kakav crni talenat, cirkuzant, tako se pisalo i o onom našem malom(imao je neko čudno ime) brat govorio kako se otima pola evrope i na kraju ništa cirkuzant.
  • Baltazar @ljubomilko
   25/07/2017 - 20:37
   Sta bi mi bez tvog strucnog komentara.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs